Hotpoint Luce FK736JCX, cuptor cu inox antiamprentă

Hotpoint e un brand care produce electrocasnice pentru America și Europa, iar un cuptor incorporabil foarte bun e acest Hotpoint Luce FK736JCX. Nu doar că e incorporabil, dar e multifuncțional și e făcut din inox antiamprentă. Capacitatea sa e de 58 litri și poate că acest lucru vă sperie deoarece poate credeți că are un consum de curent mare, însă nu-i așa deoarece clasa de eficiență energetică e A.

Chiar dacă vorbim despre un electrocasnic premium, costul de achiziție nu e prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat cre e dotat cu diferite facilități printre care aș aminti curățarea catalitică și materialul inox antiamprentă.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o imagine.

Cuptorul
Cuptorul

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi că e alimentat de la rețeaua de curent electric, clasa A de eficiență, numărul mare de funcții și că are ventilator. Existența ventilatorului te asigură că mâncarea va fi coaptă bine, lucru util în cazul în care faci diferite prăjituri sau, de ce nu, pâine.
Probabil că ar trebuie să menționez și faptul că acest model are chiar și diferite accesorii, adică grătare și o tavă adâncă.
Existența grill-ului vă ajută să preparați mâncăruri mai costisitoare care au nevoie de grătar, iar dacă stați la bloc ori dacă afară plouă atunci nu o să aveți cum să faceți pe grătar. Astfel, grătarul din aparatul acesta o să vă sară în ajutor.

Plusurile sunt costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea ok și că e ușor de utilizat… chiar dacă nu ar fi stricat să aibă control electronic (în momentul de față are control mecanic).
Evident că are și minusuri, iar printre acestea ar fi lipsa controlului electronic și că nu are o capacitate ceva mai mare. O capacitate superioară ar fi ajutat la posibilitatea gătirii mai multor feluri de mâncare, dar asta ar fi ridicat și prețul aparatului.

De final pot spune că aparatul de față e unul numai bun într-o casă și chiar și într-un restaurant mai mic. O să vei că vei găti mai rapid și mai sănătos… fără a avea grija gazului.

Te-ar mai putea interesa