Hotpoint Luce FK63CX, cuptor incorporabil cu antiamprentă

Sunteți în căutarea unui cuptor incorporabil elegant cu antiamprentă? Hotpoint Luce FK63CX e un model reușit care nu costă mult și oferă caracteristici interesante. Bineînțeles, e vorba de unul electric că doar are control electronic. Cel cu gaz au doar control mecanic și unul electronic nu ar fi util. Prefer cele electrice datorită numărului mare de funcții, programe și căldura e mai bine distribuită. Nu aveți nevoie de multe cunoștiințe pentru a-l folosi datorită acelor pictograme și totul e la locul său. Selectarea programelor se face ușor și puteți găti cam orice.

Alături de acesta o plită pe inox/negru ar fi perfectă iar dacă nu vă interesează alimentarea, vă recomand un ape gaz deoarece e mai ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Alimentarea sa e electrică de aceea și rezultatele sunt pe măsură. Capacitatea sa e de 59 litri deci nu e cea mai bună sau cea mai mare. Există cuptoare cu capacitate de peste 65 litri și care au chiar și rotisor. Clasa de eficiență energetică e A la acest model și evidențiază nivelul de consum pentru acel volum. Mai precis e de 0.99 kWh pe oră.

Controlul e atât mecanic cât și digital, se poate observa ușor din poza de sus. Aveți două butoane poziționa în lateral dar și un afișaj digital pe mijloc. Are ca și dotări: grill, 6 funcții, ventilator etc.

La capitolele programe și funcții are: autocurățare catalitică, treaptă pizza, termostat și altele. Acestea sunt cele mai importante deci mai sunt și altele. Ca și accesorii are suporturi telescopice și o tavă de coacere. Finisajul e antiamprentă și după cum se și numește nu se vor forma amprente.

Plusuri: vine cu suporturi telescopice, arată bine, fiabil, consum mic de energie, are ventilator (distribuire uniformă a căldurii), funcție de autocurățare și altele.
Minusuri: nu prea are.

Hotpoint Luce FK63CX îl puteți lua și alături de alte incorporabile de la acest brand și e bine să respectați culorile. O hotă cu filtru din aluminiu ar fi perfectă pentru un eventual pachet (cuptor+plită+hotă). Există diverse tipuri dar mie-mi plac mai mult cele cu de tip șemineu deoarece arată mai bine.

Te-ar mai putea interesa