Hotpoint Luce FK536X, cuptor incorporabil

Hotpoint Luce FK536X e un cuptor incorporabil cu alimentare electrică care în acest moment are o garanție de 5 ani (aceasta se supune unui regulament și are un termen de valabilitate, deci nu știu dacă o să mai fie valabilă atunci când o să citiți articolul de față).
Datorită capacității de 58 litri și clasei A de eficiență energetică e un aparat foarte bune pentru acasă dar și pentru bucătăria unui restaurant.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care are chiar și ventilator. Cum arată poate fi observat din imaginea de alături, iar referitor la culoare trebuie spus că e inox. Din imaginea alăturată vă puteți face mai bine o părere despre cum arată acest aparat.

Cuptorul
Cuptorul

Pe partea de caracteristici trebuie spus că e un model pe curent electric care are o capacitate de 58 litri și clasa A de eficiență.
La exterior arată bine deoarece are culoarea inox pe care nu se vede amprenta, deci e inox antiamprentă. Controlul se realizează electronic, iar panoul de comandă e unul modern cu afișaj LED.
La interior nu are rotisor, însă are grill care poate fi utilizat în a prepara mâncărurile preferate rapid. Tuturor ne placă mâncărurile făcute la grătar, dar dacă stai la bloc ori dacă afară nu e vreme plăcută atunci nu ai cum să le prepari. Astfel, un aparat precum acesta îți sare în ajutor.

Ce o să apreciezi la acest model sunt felul în care arată, disponibilitatea a multor funcții, ventilatorul (ajută ca mâncarea să se facă uniform), prezența grătarului și panoul de comandă realizat așa încât să poată fi utilizat ușor și fără bătăi de cap. Însă, înainte de a fi montat și utilizat pentru prima dată aș recomanda să citiți manualul de utilizare pentru a vă face o părere despre cum arată.

Modelul de față e perfect pentru acasă, dar poate fi utilizat și în scopuri comerciale. Dacă faceți un fel anume de mâncare atunci ar fi bine să aruncați un ochi în manual pentru a vă familiariza cu treptele cuptorului.

Te-ar mai putea interesa