Hotpoint Luce FK 1041L .20 X, cuptor incorporabil

Spre deosebire de cuptoarele incorporabile clasice acest cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK 1041L .20 X vine cu dotări premium. Alimentare electrică, grill, rotisor, clasa A, design pe inox, ghidaje telescopice, programe de gătire speciale, funcții speciale, control electronic și tavă cu capacitate de coacere dublă. Deci prețul său e oarecum justificat dar tot nu e unul prea competitiv și spune asta pentru că majoritatea cuptoarelor au prețuri mai mici. Însă nu toate au caracteristici speciale  ca și acesta. Motiv pentru care poate fi considerat ca o investiție pentru restaurante, cofetării, pizzerii sau chiar și pentru acasă. Dacă aveți nevoie și de o plită, există un pachet promo interesant (cu 500 lei reducere). O alternativă ar fi un Luce FK 1039EL P.20 X care e mai performant. Cuptorul are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Deci nu necesită alimentare cu gaz, doar alimentare electrică. Interiorul său e destul de spațios pentru a prepara diverse mâncăruri cu ajutorul grill-ului, rotisorului sau ventilatorului. Mai precis, e vorba de o capacitate de 58 litri. La capitolul funcții și programe vine cu: funcție de autocurățare (pirolitic), iluminare, grill (de dimensiuni generoase), funcție decongelare, program pizza, program coacere pâine (dar și alte produse de patiserie), program dulciuri, ventilare tangețială și program cu temperatură redusă. Toate acestea vă pot ajută să obțineți rezultate dorite dar vă recomand să citiți înainte manualul de utilizare.

Odată cu achiziția acestui cuptor, veți primi și următoarele accesorii: suporturi telescopice, grătar combi și tavă pentru coacere de dimensiuni mari. Înainte de instalare, asigurați-vă dacă aveți o sursă de alimentare în apropiere (0 priză).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puterea sa e de 2.8 kW, are un finisaj anti-amprentă, e ușor de folosit datorită controlului și afișajului electronic, are funcții și programe de gătit destul de utile și în același timp interesante.

Minusuri: nu sunt aparate prea accesibile, dar după cum am zis și mai sus, prețurile lor sunt oarecum justificate.

Concluzie

Cu siguranță acest Luce FK 1041L .20 X de la Hotpoint e achiziția perfectă pentru bucătăria dumneavoastră, însă nu e accesibilă pentru oricine. Se adresează adevăratelor gospodine deoarece le poate ușura munca iar mâncărurile sau prăjiturile vor ieși ca la carte. Se poate opta chiar și pentru achiziția lor în rate (dacă doriți și plita) cu dobândă fixă. Din păcate sunt puține modele accesibile de la acest producător și care să vină cu o parte din caracteristicile sale tehnice.

Te-ar mai putea interesa