Hotpoint Luce FK 1039EL P.20 X

Cuptorul incorporabil Hotpoint Luce FK 1039EL P.20 X e mai scump decât alte modele, dar vine cu dotări suplimentare cum ar fi programele pizza, dulciuri, pâine și performanța în gătire. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » poate vi se pare scump însă dacă îl cumpărați la pachet cu plita Hotpoint Luce PZ 640 T K IX atunci aveți o reducere substanțială de vreo 500 lei. Fiabilitatea electrocasnicului e decentă și având 2 ani nu cred că o să întâmpinați vreo problemă.

Poze

Luce FK 1039EL P.20 X e în culoarea inox și se poate observa că arată destul de bine. Din această poză nu se vede că are ventilator și grill, dar aceste facilități sunt prezente. Ventilatorul e pentru ca mâncarea să se facă uniform. Despre culoare mai ar trebui menționat că e inox antiamprentă și asta înseamnă că nu se vor vedea amprentele.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Electrocasnicul se alimentează pe curent și nu consumă prea mult, având clasa de eficiență energetică A. Capacitatea acestui cuptor e una destul de mare fiind de până la 60 litri și în el găsim un ventilator și grill. Lipsește rotisorul, însă o să puteți prepara fără probleme pâine ori pizza deoarece are programe speciale pentru așa ceva. mai multe despre aceste funcții pot fi citite din manualul de utilizare al aparatului pe care eu recomand să-l citiți înainte de a „pleca la drum”.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu accesorii cum ar fi un grătar combi, suporturi telescopice și o tavă de coacere; puterea e de 2800W; culoarea inox anti amprentă; se pot prepara diferite mâncăruri în acest cuptor; are LCD pe care sunt afișate diferite informații
Contra: nu vine cu rotisor, însă nu cred că e o problemă prea mare lipsa acestuia.

Concluzie

Dacă dorești să-ți amenajezi o bucătărie premium atunci nu trebuie să lipsească acest cuptor care e unul de nota 10. E premium nu datorită aspectului, ci a sumedeniei de funcții printre care se numără cea de coacere a pâinii respectiv a pizza. Prețul e măricel, dar există modele care au prețuri și mai mari, iar dotările poate că sunt inferioare acestui model.

Te-ar mai putea interesa