Hotpoint LTF11M132C, mașină incorporabilă

Hotpoint LTF11M132C e o mașină de spălat vase care poate fi complet incorporată, iar principalele motive pentru care ai cumpăra un astfel de aparat ar fi deoarece poate spăla undeva până în 14 seturi (cu un număr de 11 programe) și că are un consum mic de resurse dovedit prin clasa A+++.
Electrocasnicul de față e unul care se adresează celora care au familii mari ori o pensiune și vor să nu mai piardă timp prețios cu spălatul vaselor.

Dacă e să analizăm costul de achiziție atunci vedem că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar acesta nu e unul deloc mare în opinia mea. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată și că panoul de la care e comandat e unul ascuns. O să găsești maișini mai ietine cum ar fi Hotpoint LTB6M019, dar nu vine cu la fel de multe facilități.

Masina
Masina

Pe partea de detalii tehnice se poate lăuda cu faptul că poate spăla multe vase (cred că e una dintre cele mai mari mașini de pe piață), că nu e prea zgomotoasă și că are consum mic de apă. De exemplu, per ciclu consumă undeva la 9 litri de apă, iar ca energie consumă 0,83 kW… deloc mult după mine.
Vine și cu multe programe printre care se numără cel Express (Rapid de 30) și cel Intensiv (adresat vaselor încărcate).

Plusurile ar fi programele, că are un consum redus de resurse (la asta contribuie și opțiunea de încărcare la jumătate), prețul mic (un aspect foarte important) și că vine de la un brand european (se știe că producătorii europeni fac produse mai calitative).
Ca minusuri nu am ce să-i reproșez deoarece chiar e un aparat bun.

Așa de final pot spune că apartul acesta e unul foarte bun și vei vedea că o să te ajute să faci niște economii impresionante de bani și timp. Gândește-te că dacă o să cumperi modelul acesta în scopuri comerciale atunci o să faci economie de angajați (inclusiv de bani), iar vasele spălate de mașină sunt mai curate. 🙂 Lucru care va fi apreciat de clienți.

Te-ar mai putea interesa