Hotpoint LTB6M019, mașină clasa A+

Hotpoint LTB6M019 e o mașină de spălat vase incorporabilă care vine cu posibilitatea de a spăla până în 14 seturi de vase și cu clasa A+ de eficiență energetică. Vasele pot fi spălate prin intermediul a 6 programe foarte bun printre care se numără programul Express și cel Intensiv. Programul Express e unul rapid care e recomandat să-l folosești pentru vase nu prea încărcate, iar cel Intensiv e pentru vase foarte încărcate.

Nici nu aș putea spune că are un preț prea mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acum e o promoție până pe 31 iulie care spune că ai 5 ani garanție la acest model… fără niciun cost suplimentar. Iar pe acești bani beneficiem de un aparat care are un panou de comandă modern și mascat, lucru vizibil din imaginea care am pus-o alături.

Mașina de spălat
Mașina de spălat

Pe partea de specificații tehnice se poate lăuda cu o lățime de 60 centimetri care ajută la o incorporabilitate perfectă, cu eficiența și cu posibilitatea de a spăla multe vase.
Chiar dacă-i un aparat foarte eficient, pe partea de zgomot se descurcă de minune. Vreau să spun că are un zgomot deloc mare de 49 decibeli.
În cazul în care ești interesat de ce accesorii are atunci trebuie știut că are un coș reglabil pe înălțime și un coș de tacâmuri.
Având un control electronic înseamnă că poate fi controlat foarte ușor și precis în același timp.

Plusurile modelului acesta ar fi prețul deloc mare, că vine de la un brand european, consumul mic (per ciclu consumă 11 litri de apă și 1,04 kW de curent) și că vine cu coș reglabil pe înălțime.
Din păcate nu are ceva similar Fuzzy Logic, o caracteristică despre care pute spune că ar fi ajutat la un consum mai mic de curent și apă.

De final pot spune că acest model e numai bun pentru un restaurant, o mică pensiune și de ce nu pentru acasă. O să vedeți că vă ajută să economisiți foarte mult timp și bani deoarece așa îți poți direcționa timpul înspre lucruri care contează cu adevărat.

Te-ar mai putea interesa