Hotpoint LSTB 4B00, mașină incorporabilă

Hotpoint LSTB 4B00 e o mașină de spălat vase care poate fi incorporată și care se adresează în principal celora care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte. Poate spăla până în 10 seturi cu ajutorul a până la 4 programe, iar clasa de eficiență energetică e A.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim și un aparat care are o garanție standard de 5 ani (asta-i o promoție valabilă până pe 31.12.2014).
Vizual nu am ce să comentez deoarece chiar arată bine, iar panoul de comandă e unul foarte simplificat și oarecum ascuns.

Mașina
Mașina

Niște specificații care ar trebui precizate se referă la capacitatea mare de seturi (10), controlul electronic și existența unui număr mare de programe.
Consumul de resurse e unul redus deoarece clasa de eficiență e A. Iar, dacă sunteți curioși de restul claselor de eficiență (la spălare și uscare) atunci trebuie știu că modelul acesta are tot A și la acestea. Legat de apă trebuie spus că aparatul are un consum de 10 litri la ciclu.
Programele sunt ușor de folosit. Programul normal e pentru vase murdare normal, cel intensiv e pentru cele cu murdărie întărită de zile, iar cel bio e pentru un consum redus de resurse și pentru vase care nu sunt chiar murdare.
Dacă te preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie spus că acesta nu e deloc mare, ci doar de 51 decibeli.

Avantajele achiziționării unui model precum acesta ar fi consumul mic de curent și altfel de resurse, că arată bine (lucru datorat incorporabilității) și fiabilitatea ok (brandul e jumătate deținut de General Electric din Statele Unite și Indesit care e un brand european).
Singurul lucru care ar fi putut fi mai bun e clasa A+++ de eficiență energetică. Acum e doar A.

De final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun pentru spălat vase acasă ori la un mic local. Achiziționând un astfel de aparat nu o să mai pierdeți timpul prețios și nici nu o să vă distrugeți mâinile.

Te-ar mai putea interesa