Hotpoint LST5337X, mașină de spălat vase cu 10 seturi

Mașina de spălat vase Hotpoint LST5337X e o alegere bună dacă vreți să nu pierdeți spațiu în bucătărie sau oriunde doriți să o puneți. Mai precis, aceasta necesită incorporare adică e nevoie de un mobilier potrivit. În manual sunt menționate dimensiunile nișei și de aceea e bine să luați întâi aparatele și apoi mobilierul (pentru a nu întâmpina probleme de instalare). Puteți să vă faceți comandă la un mobilier mai bun și care să se asorteze ca și culoare cu aceasta. Există și modele complet incorporabile și la acestea puteți pune un blat pe ușa mașinii (atunci e mai puțin evidentă mașina). Îmi plac în general mașinile de spălat mari deoarece niciodată nu puteți ști când trebuie să spălați mai mult.

În general, incorporabilele sunt ceva mai scumpe decât aparatele clasice, dar oferă și niște funcții suplimentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

Cu o capacitate de 10 seturi cred că puteți spăla vasele pentru întreaga zi, dacă e vorba de o familie de 3-4 persoanele. Bineînțeles, sunt incluse și tacâmuri, pahare etc. Clasele de eficiență sunt toate A și mă refer la: consum de energie, spălare și uscare. Pe partea de dotări are: 7 programe, un ecran LCD,control electronic, opțiune încărcare la jumătate etc. Pe partea de siguranță are protecție inundație, care e prezentă mai la toate mașinile. Nu voi face o listă cu toate acele programe deoarece sunt prezente și la alte mașini. Alte tehnologii care sunt prezente: element de încălzire ascuns și Aquastop. 268 kW e consumul anual de energie iar la un ciclu de spălare e de 0.92 kWh.

Plusuri: poate fi incorporate, e elegantă, arată bine, ușor de folosit, amânare pornire și consum mic de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint LST5337X reprezintă un ajutor perfect pentru cei care nu vor să stea prea mult timp prin bucătărie deoarece mai și gătesc mult. Aceasta poate fi ideală pentru o familie, iar dacă nu convin specificațiile, trebuie să știți că aveți din ce alege (există alternative). Nu există aparate electrocasnice care să facă același lucru, iar cu acesta puteți spăla chiar și accesoriile unui alt aparat.

Lasă un comentariu