Hotpoint LST 216A, mașina spălat vase incorporabilă

Pentru cei care vor să-și amenajeze o bucătărie mai specială eu recomand această mașină de spălat vase incorporabilă. Asta deoarece are o garanție de 5 ani și simbolul Ecotech. Acest simbol este aplicat doar aparatelor care fac o economie foarte mare de curent (modelul acesta având clasa A la capitolul eficiență energetică).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar despre acest cost de achiziție pot spune doar că e foarte mic. Asta în condițiile în care are posibilitatea de a spăl până la 10 seturi de vase. Imaginați-vă că acest aparat o să vă scutească în a plăti pe cineva care să se ocupe de spălarea vaselor… dacă vrei să folosești electrocasnicul la un restaurant.

Mașina
Mașina

Modelul acesta e unul care poate fi complet incorporat și poate spăla până în 10 seturi de vase cu ajutorul a 6 programe. Printre aceste programe se numără cel normal, intensiv și bio. Programul intensiv ar fi recomandarea mea pentru vase foarte încărcate ori care nu au fost spălate în aceeași zi, iar cel bio e pentru vase puțin încărcate.
Nu doar consumul de curent e mic, ci și cel de apă deoarece e vorba de 10 litri per ciclu de spălare.

Lucrurile pe care tu le vei aprecia la acest model sunt costul mic, că are un nivel mic de zgomot, posibilitatea de incorporare completă. Nu trebuie uitat să menționez că Hotpoint e un brand foarte bun din UK care e deținut de Indesit – un brand italian. 🙂
Din păcate nu are posibilitatea de a fi încărcat la jumătate, dar dacă vrei să faci economie de curent ori alte resurse atunci poți folosi cu încredere programul numit eco/bio.

Deci, fie că îl vrei pentru acasă ori pentru un restaurant, acest model e unul pe care eu îl recomand cu căldură. Nu doar că are un preț oarecum simbolic, dar acum beneficiază și de o garanție de cinci ani (atenție aici deoarece e vorba despre o promoție și poate că la momentul când o să citești articolul nu o să mai fie valabilă această ofertă).

Lasă un comentariu