Hotpoint LST 114/HA, mașină spălat vase clasa AAA

Pentru cineva cu un buget foarte mic cred că această mașină de spălat vase Hotpoint LST 114/HA ar fi numai bună. Poate spăla până la 10 seturi, iar clasele de eficiență sunt AAA – eficiență A la toate capitolele importante. Iar, un lucru care va scoate acest aparat în fața concurenței e garanția de 5 ani, dar trebuie să ai grijă deoarece e vorba despre garanție printr-o promoție care are un anumit regulament.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun care poate fi remarcat din punct de vedere vizual din imaginea alăturată.
Cred că remarcați că e un model foarte simplu care nu iasă în evidență cum e cazul mașinilor de spălat haine. De la distanță ai zice că e vorba despre ceva model de electrocasnic incorporabil. 🙂

Mașina
Mașina

Modelul acesta excelează pe partea de eficiență energetică deoarece a primit simbolul Ecotech. Pe partea de consum de curent are clasa de eficiență energetică A întrucât are un consum de 0,9 kW per ciclu de spălare. Programul eco o să vă ajute să faceți o economie mai mare de energie atunci când trebuie spălate vase nu prea murdare.

Atuurile sunt garanția îndelungată, brandul de la care provine (Hotpoint e un brand englezesc, însă e deținut în totalitate de Indesit – un brand italian), eficiența (are A la consum de curent, uscare și spălare) și nivelul de zgomot relativ mic.
Minusurile ar fi că nu are o capacitate mai mare de încărcare (ar fi fost utilă localurilor mari) și că nu are mai multe programe (vine cu patru la număr care sunt ni;te programe esențiale).

În rest, acest model e unul modern cu funcții esențiale și care e foarte ușor de utilizat. Nu e doar pentru acasă, ci poate fi utilizat cu succes în scopuri comerciale cum ar fi la o pensiune ori un hotel cu restaurant. Imaginați-vă că nu o să mai trebuiască să plătiți personalul pentru a spăla vasele, iar cu banii economisiți îi investiți în altceva.

Lasă un comentariu