Hotpoint LST 114/HA, mașină spălat vase clasa AAA

Pentru cineva cu un buget foarte mic cred că această mașină de spălat vase Hotpoint LST 114/HA ar fi numai bună. Poate spăla până la 10 seturi, iar clasele de eficiență sunt AAA – eficiență A la toate capitolele importante. Iar, un lucru care va scoate acest aparat în fața concurenței e garanția de 5 ani, dar trebuie să ai grijă deoarece e vorba despre garanție printr-o promoție care are un anumit regulament.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat foarte bun care poate fi remarcat din punct de vedere vizual din imaginea alăturată.
Cred că remarcați că e un model foarte simplu care nu iasă în evidență cum e cazul mașinilor de spălat haine. De la distanță ai zice că e vorba despre ceva model de electrocasnic incorporabil. 🙂

Mașina
Mașina

Modelul acesta excelează pe partea de eficiență energetică deoarece a primit simbolul Ecotech. Pe partea de consum de curent are clasa de eficiență energetică A întrucât are un consum de 0,9 kW per ciclu de spălare. Programul eco o să vă ajute să faceți o economie mai mare de energie atunci când trebuie spălate vase nu prea murdare.

Atuurile sunt garanția îndelungată, brandul de la care provine (Hotpoint e un brand englezesc, însă e deținut în totalitate de Indesit – un brand italian), eficiența (are A la consum de curent, uscare și spălare) și nivelul de zgomot relativ mic.
Minusurile ar fi că nu are o capacitate mai mare de încărcare (ar fi fost utilă localurilor mari) și că nu are mai multe programe (vine cu patru la număr care sunt ni;te programe esențiale).

În rest, acest model e unul modern cu funcții esențiale și care e foarte ușor de utilizat. Nu e doar pentru acasă, ci poate fi utilizat cu succes în scopuri comerciale cum ar fi la o pensiune ori un hotel cu restaurant. Imaginați-vă că nu o să mai trebuiască să plătiți personalul pentru a spăla vasele, iar cu banii economisiți îi investiți în altceva.

Lasă un comentariu