Hotpoint LSFA+935, mașină de spălat vase

Mașina de spălat Hotpoint LSFA+935 e una destul de practică deoarece poate spăla mult, eficient și într-un timp scurt. Poate că nu e cea mai bună alegere pentru cei care vor ceva incorporabil. Poate că nu poate fi instalat precum un incorporabil ori sub un brand dar avantajul unui model clasic e acela că poate fi pusă oriunde. O puteți pune în bucătărie ori în oricare altă cameră în cazul în care nu vreți să stea în cale. Panoul de control nu e unul prea special dar e dotat cu un ecran LCD de mici dimensiuni și butoane corespunzătoare pentru diverse programe și opțiuni.

Pe partea de dotări are cam tot ce ar avea nevoie la care se mai adaugă și funcțiile/programele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

O capacitate de 10 seturi mi se pare satisfăcătoare deoarece un set include multe vase, tacâmuri și pahare (de multe tipuri). Clasele de eficiență sunt decente: A+ la consumul de energie, A la spălare și A la uscare. Acestea sunt conforme cu caracteristicile și performanțele sale. Pe partea de control are un sistem electronic de alegerea a opțiunii dorite (e evident că are acel ecran LCD).

Programele și opțiunile oferite sunt: protecție inundație, siguranță copii, încărcare la jumătate, intensiv, rapid și multe altele. Ca și tehnologii nu se poate lăuda cu prea multe dar are Aqua Stop (destul de des întâlnită la modelele noi). Puteți seta când vreți să pornească și astfel nu trebuie să fiți tot timpul lângă ea. Bineînțeles, după ce termină de spălat, acesta se ocupă și de uscarea vaselor.

Ca și accesorii trebuie să menționez că are: coș tacâmuri și coș reglabil pe înălțime. Consumul de energie e de 0.81 kW per ciclu de spălare. Acesta poate să difere în funcție de programul de spălare ales și nivelul de zgomot e destul de redus după părerea mea – 44 dB.

Plusuri: consum redus, spăla și uscă destul de mult, silențioasă, arată și panoul de control se utilizează destul de ușor.
Minusuri: nu prea are, pentru că e la promoție.

Hotpoint LSFA+935 e o alegere bună pentru cei care nu vor neapărat un aparat foarte sofisticat ori greu de instalat.

Te-ar mai putea interesa