Hotpoint LSF723X, mașină de spălat vase pe inox

Mașina de spălat vase numită Hotpoint LSF723X e un model clasic care poate fi pus oriunde doriți deoarece nu e nevoie de nici o incorporare. Cele incorporabile nu sunt la fel de accesibile, performante, dar oferă și un avantaj – nu ocupă spațiu (e nevoie doar de un mobilier corespunzător pentru instalare). Eu optez pentru un model simplu care poate fi pus oriunde și care poate să nu stea în cale (dacă îl puneți în alte cameră). Are un design pe inox care întotdeauna dă un plus de eleganță iar dacă nu se asortează cu restul, alegeți una pe alb.

E oferită de un brand cunoscut cu o experiență pe măsură și care oferă multe soluții pentru acasă și pentru buzunarul oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea sa nu e cea mai mare de pe piață ci e de 10 seturi. Poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Are clasa A la consumul de energie și dacă vi se că are un consum bun, nu văd de ce nu ați alege chiar pe aceasta. E dotată cu 7 programe de spălare, afișaj LED, clasa A la spălare și A la uscare.

Pe panoul său de control are un opțiuni și programe pentru diverse. W evident că are control mecanic deoarece îi lipsește ecranul LCD. Pe partea de funcții și opțiuni are: protecție inundație, siguranță copii, programe diverse (intensiv, rapid, bio/eco etc), sistem overflow, delicate, normal etc.

Are un element de încălzire ascuns care nu e prezent la orice mașină. La un ciclu de spălare, consumul e de 0.92 kWh iar cel anual e de 268 kW.

Plusuri: ușor de folosit, arată bine, are un design mai compact (lățime de 45 cm), fiabilă și eficeintă.
Minusuri: nu oricine și-o permite

Hotpoint LSF723X poate reprezenta un ajutor și chiar dacă pare prea scump, defapt, cam toate au un preț peste 1000 RON. Ideea e că veți câștiga mult timp, le puneți doar în aparat și porniți programul. Bineînțeles, mașina se ocupă și de uscarea lor. Nu sunt alte aparate care să se descurce mai bine ca și acesta, iar pentru o gospodină adevărată, trebuie să alegeți ceva ce să-i ușureze munca. Nu uitați că nu veți mai petrece atâta timp prin bucătărie.

Te-ar mai putea interesa