Hotpoint LSF712, mașina de spălat vase 10 seturi

Mașina de spălat vase Hotpoint LSF712 e una destul de performantă deoarece poate spăla mult. E un model clasic cu finisaj pe alb și control mecanic. Poate fi pusă oriunde și dacă nu aveți loc în bucătărie din cauza mobilierului, atunci e cazul să optați pentru o mașină incorporabilă (și acestea sunt de mai multe feluri). În general, toate mașinile de spălat sunt bune însă pentru acel preț, fiecare oferă ceva diferit. Cam toate mașinile au prețuri peste 1000 RON și aceasta e chiar la promoție, motiv pentru care merită încercată. Are mai puține programe decât o mașină de spălat rufe și panoul de control mi se pare destul de simplu.

Dacă nu că permiteți un astfel de aparat, puteți să-l luați chiar și în rate fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Pe partea de spălare, are o capacitate de 10 seturi care mi se pare destul de acceptabilă. Clasa de eficiență energetică e A și deci consumul de energie e potrivit. Putea fi mai bun acel consum dar 0.92 kW la un ciclu de spălare mi se pare ok. Oricum , nu e un aparat care să-l folosiți non-stop ci doar când aveți mai multe vase sau tacâmuri de spălat. Într-un set intră destul de multe tipuri de vase, pahare și tacâmuri.

Chiar și la uscare are clasa A, deci nu trebuie să vă mai faceți griji unde să puneți vasele la uscat. E dotat cu control mecanic, protecție inundație, siguranță copii, siguranță copii, sistem overflow, multe programe și opțiuni. Funcția de amânare pornire e utilă, în general, dar nu toți o folosesc și aceasta se pare că nu e prezentă chiar pe toate modelele.

Un design pe alb va evidenția mai bine liniile sale. Dimensiunile sale nu sunt chiar așa de generoase, deci aparatul nu va ocupa prea mult spațiu în bucătărie ori unde doriți să-l puneți.

Plusuri: ușor de folosit, consum redus, fiabilitate, suficiente programe/opțiuni, poate spăla destul de mult etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint LSF712 e o alegere excelentă pentru cei care vor un ajutor în bucătărie și să câștiga mai mult timp. Bineînțeles, acest aparat va usca acele vase și dacă aveți niște aparate de bucătărie, puteți introduce și accesoriile lor pentru a le spăla.

Lasă un comentariu