Hotpoint LFT11M121, mașină incorporabilă 14 seturi

Hotpoint LFT11M121 e o mașină incorporabilă care poate spăla până în 14 seturi de vase cu ajutorul a până la 11 programe. E un model premium care în acest moment vine cu o garanție de 5 ani (ofertă valabilă până pe 1 ianuarie 2015), iar acest lucru ne demonstrează că aparatul e unul cu o fiabilitate super.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar principalul avantaj al acestui model ar fi că poate fi complet incorporat și că are o clasă de eficiență energetică A++.
Alături se poate vedea cum arată, iar dacă vă deranjează culoarea atunci s-ar putea să existe varianta lipirii unui panou de ce culoare doriți… pentru o mascare mai bună.

Aparatul
Aparatul

Niște specificații care te-ar interesa ar fi capacitatea de 14 seturi, eficiența A++ pe partea de consum de curent și că vine cu un nivel de zgomot deloc mare. Dacă te interesează și detalii legate de mărime atunci trebuie știu că are 82×59,5×57 (ÎxLxA), iar lățimea e de 60… evident că vorbim de centimetri ca unitate de măsură.

Nu are Fuzzy Logic, dar are Flexi Power, adică un motor care alternează vitezele și presiunea apei în funcție de tipul de murdărie de pe vase. Vine și cu Flexi Load care e un sistem de gestiune a încărcării care permite capacitatea mare de încărcare de 13 până la 14 seturi de vase.
Minusuri importante nu are deoarece chiar e un aparat avansat din toate punctele de vedere, iar dacă aveți nelămuriri legate despre brand atunci trebuie spus că brandul e unul european și american care face produse de excepție. Fiabilitatea e demonstrată de garanția îndelungată și de plusul oferit (mă refer la garanția de 5 ani valabilă până pe 31 dec).

De final pot spune legat de acest aparat că e unul foarte avansat din toate punctele de vedere, iar despre zgomotul produse trebuie menționat că e unul foarte mic deoarece nu e mașină de spălat haine, ci vase.
Chiar dacă prețul de achiziție e ceva mai mare, pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii deoarece aparatul poate spăla vase rapid.

Te-ar mai putea interesa