Hotpoint LFF8M121CX, mașina de spălat vase

Hotpoint LFF8M121CX e o mașină de spălat vase numai bună pentru cineva cu pretenții deoarece poate spăla până la 14 seturi cum un consum reduse de resurse. Pe lângă aceste lucruri mai beneficiază de o garanție îndelungată de 5 ani și de Flexi Power care e o caracteristică care optimizează eficiența spălării, mai exact alternează vitezele de lucru și presiunea apei în funcție de tipul murdăriei.

Modelul LFF 8M121 CX EU (cm o să-l găsiți pe alte site-uri) vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu-i deloc mare și cu o culoare modernă, adică inox. Iar, pe acești bani primim un aparat cu o eficiență energetică excelentă și cu un consum de apă mic – 9 litri per ciclu.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea de 14 seturi, cele 8 programe și o deosebită eficiență care se va vedea în special pe facturile la utilități. Chiar dacă are capacitatea mare, zgomotul produse e unul mic deoarece are un nivel de zgomot de 41 decibeli. Iar, dacă vă întrebați de greutatea modelului acesta atunci trebuie știut că are circa 50 de kilograme… deci poate fi cărată de două persoane fără vreo problemă.

Lucrurile bune la acest model sunt prețul deloc mare, disponibilitatea garanției îndelungate și consumul mic de curent. Nu trebuie uitat nici de faptul că e foarte ușor de folosit și de aceea o să vedeți că o să utilizați aparatul cu o mare ușurință.

Eu recomand acest model deoarece vine de la un brand de încredere și poate fi utilizat chiar și în scopuri comerciale. Un astfel de aparat e modelul pe care eu îl recomand pentru cei care au familii mari ori pentru cineva care are o pensiune… sau ceva de genul. O să vedeți că utilizând un astfel de aparat nu o să trebuiască să plătiți pe cineva să spele vasele.
Dacă nu știți prea multe despre brand atunci trebuie știut că e vorba despre un brand englezesc care în momentul de față e deținut de brandul Indesit care-i un brand din Italia.

Te-ar mai putea interesa