Hotpoint LFF8M121C, mașină spălat vase 14 seturi

Pentru cei cu o familie mare sau cu un local mic aș recomanda mașina de spălat vase Hotpoint LFF8M121C. Poate spăla până în 14 seturi cu un consum minim de curent deoarece clasa de eficiență energetică e A++.
Fiind vorba despre un electrocasnic Hotpoin Artiston ar trebuie să spun că în acest moment beneficiază de o garanție de 5 ani, dar aceasta e o promoție și nu știu cât e valabilă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Pe acești bani primim un electrocasnic premium care nu doar arată bine, ci e performant în spălare.
Beneficiază chiar și de Flexi Power care e o caracteristică care optimizează eficiența spălării (mai exact presiunea apei) în funcție de cât de încărcate sunt vasele.
Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest aparat, iar părerea mea e că arată foarte bine. Motiv pentru care se va integra foarte bine în bucătăria ta.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici acest model are o lățime de 60 centimetri, capacitate de a spăla până la 14 seturi, 8 programe (să nu uităm de programarea întârziată) și multe accesorii. Consumul de curent e minim deoarece are clasa A++, iar apa per ciclu e 9 litri… deci nu o să plătiți prea mult nici la factura de apă.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi zgomotul nu prea amre produs în timpul spălării (41 decibeli), lățimea deloc exagerată (lucru care facilitează montarea electrocasnicului în spații înguste), funcțiile de protecție, controlul interesant (afișajul e unul LCD) și altele. Nu ar fi stricat dacă ar fi avut clasă de eficiență energetică A cu trei de plus (A+++), dar e bine și așa.

În rest, pot spune despre acest model că e unul care arată bine și se comportă fără reproșuri atunci când trebuie să-și facă treaba, adică să spele vase. Utilizarea sa nu e complicată însă eu aș citi manualul cu instrucțiunile de utilizare înainte de a-l folosi, același lucru ar trebuie făcut și înainte de instalare.
Tacâmurile se pun pe o tavă specială pentru a nu cădea jos, iar acest lucru e unul pozitiv de care am uitat să menționez mai sus.

Lasă un comentariu