Hotpoint LFF8M019X, mașina de spălat vase cu 14 seturi

Mașina de spălat vase Hotpoint LFF8M019X e un model cu control electronic, capacitate de spălare mare, finisaj pe inox și altele. Se poate observa din poza de jos că nu e un model parțial sau complet incorporabil. Există și astfel de modele dar eu prefer pe acesta deoarece poate fi pus oriunde și nu e nevoie de un mobilier special. Arată bine și cred că se poate sorta cu oricare alt aparat pe inox sau argintiu. Dacă vreți ceva elegant în bucătărie, alegeți fie pe alb fie pe inox (e bine să respectați culoarea). Nu are importanță de la ce branduri sunt restul aparatelor.

Prețul acestui aparat e destul de bun deoarece e și la promoție. Trebuie să țineți cont și de faptul că e oferită de un brand foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Capacitatea sa de 14 seturi e cam cea mai mare de pe piață. S-ar putea să apară modele cu capacitate mai mare dar alea sunt foarte rare. Clasa de eficiență energetică e A+, iar restul claselor de eficiență sunt A (la spălare și uscare). Are un control electronic deoarece are un ecran LCD destul de mare, iar lângă sunt butoane pentru alegerea programului ori opțiunii dorite.

Pe partea de programe și opțiuni are: protecție inundație, siguranță copii, programe destule și altele. La capitolul tehnologii are element de încălzire ascuns și Aqua Stop. Consumul de energie la un ciclu de spălare e de 1.04 kW, iar anuale e undeva la 295 kWh (poate să difere deoarece nu toți folosim zilnic ori de mai multe ori pe zi). Nivelul de zgomot se situează undeva la 49 dB.

Plusuri: are un preț atractiv, consum mic de energie, arată bine, ușor de folosit, destul de silențioasă (oricum nu e genul de aparat care l-ați folosi tot timpul) etc.
Minusuri: nimic.

Hotpoint LFF8M019X e o alegere bună pentru cei care vor un aparat performant în bucătărie și nu caută neapărat ceva de ultimă generație. E important să țineți cont de raportul performanță/preț dar și de alte aspecte (tehnologii, fiabilitate, design). În cazul acestui model nu cred că trebuie puse la îndoială aceste aspecte, deci o puteți recomanda oricui.

Te-ar mai putea interesa