Hotpoint LFF8B019, mașină 13 seturi

Petru cineva interesat de o mașină foarte bună pentru spălatul vaselor recomand acest model Hotpoint LFF8B019 care are capacitate de spălare a 13 seturi de vase consumând puține resurse.
Eu aș cumpăra o astfel de mașină în special pentru faptul că te ajută să speli repede vasele și astfel poți să faci ceva util cu timpul tău liber. Iar, dacă cineva vrea aparatul pentru un restaurant atunci și mai bine deoarece astfel o să faci economie de bani… în sensul că nu o să trebuiască să plătești personal care să se ocupe cu spălatul vaselor.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e controlat electronic și are un nivel de zgomot deloc mare.
Nici nu arată rău, acest lucru putând fi văzut din imaginea de mai jos. Din această imagine puteți vedea că are și panoul de comandă format din puține butoane, iar afișajul din dotare e unul de tip LCD.

Mașina
Mașina

Specificațiile acestei mașini sunt foarte bune deoarece, mai exact poate spăla până la 13 seturi de vase cu ajutorul a 8 programe. Pentru vase mai puțin murdare o să vă ajute programul bio, iar pentru cele foarte murdare o să vă fie de folos cel intensiv. Un alt program interesant e cel întârziat… sau mai bine spus e o programare întârziată.

Lucruri pozitive sunt nivelul de zgomot mic de 49 decibeli, consumul de resurse mic (1 kW per ciclu și 11 litri tot per ciclu), eficiența ridicată (pe partea de spălare, uscare și consum de curent) și că vine de la un brand de încredere.

Pot spune despre acest aparat că nu dor costă puțin, ci vine cu facilități utile printre care se numără cele 8 programe, posibilitatea reglării coșului (pe înălțime) și cu un consum mic de curent. Toate acestea fac din aparat unul foarte bun pentru acasă, dar și pentru un mic restaurant.
Probabil că dacă o să te grăbești atunci o să prinzi și promoția cu 5 ani garanție, promoție valabilă până la sfârșitul anului 2014. 😉

Te-ar mai putea interesa