Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint LFF 8214E

Mașina de spălat vase Hotpoint LFF 8214E e una dintre cele mai performante modele de pe piață și spun asta pentru că are următoarele caracteristici generale: capacitate de 14 seturi, 8 programe de spălare, clasa A+, display LCD și Ecotech. Din pozele de mai jos se poate observa că are un design destul de simplu, iar în partea superioară aveți diverse butoane pentru alegerea programului spălare dorit, un ecran LCD care vă afișează timpul rămas dar și altele. Un astfel de model se adresează celor care gătesc des și au nevoie de un ajutor pentru spălarea și uscarea vaselor. Deci e ideal pentru cei care sunt ocupați adică pentru care timpul înseamnă bani. Mai sunt și alte modele de la acest producător, numai că acelea prezintă unele caracteristici care pentru mine mi se par inutile. Chiar dacă nu e un model incorporabil, se potrivește perfect alături de mobila dumneavoastră. Modelul numit LFF 8214E de acest producător, are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Instalată

Specificații tehnice

Are o capacitate mare – 14 seturi, care vă permite să introduceți o mulțime de vase deodată. Clasele de eficiență sunt după cum urmează: eficiență A la uscare, eficiență energetică A+ și la spălare A. Vine cu un ecran LCD foarte util, indicator nivel sale, indicator pentru presiune la clătire, compartiment pentru sare cu control electronic. Programele sale sunt puține dar suficiente pentru orice provocare: intensiv, rapid, prespălare, bio/eco, normal și cristale. Pentru mai multe informații despre ea vă recomand citirea manualului de instrucțiuni. La un program de spălare normal, mașina consumă circa 12 litri și 1.03 kWh. Nu e mai mare decât o mașină obișnuită deoarece are o lățime și o adâncime de 60 cm. E destul de silențioasă în timpul programului și spun asta penru că nivelul de zgomot poate să ajungă chiar și la 49 dB.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e eficientă, poate spăla o cantitate mare de vase fără nici o problemă, are indicator nivel sare, are program special – spălare rapidă (ține vreo 27 de minute), sistem de uscare eficient (Natural) și are simbolul Ecotech.

Minusuri: putea fi mai accesibilă.

Concluzie

Hotpoint LFF 8214E e un aparat electrocasnic nou și avansat care ar trebui luat în considerare dacă aveți nevoie de un ajutor în bucătărie. Chiar dacă nu e chiar accesibil, poate fi achiziționat chiar și în rate deoarece e o investiție inteligentă pe termen lung.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu