Hotpoint LFD11M121OC, mașină de spălat vase 14 seturi

Hotpoint LFD11M121OC e o mașină de spălat vase performantă și se datorează în special capacității generoase. Nu trebuie neglijate nici tehnologiile noi: Flexi Power, Zone Wash și Flexi Load. Nu are sens să vă mai explic ce face fiecare tehnologie deoarece toate 3 îmbunătățesc rezultatele și scad consumul. Are și un dispozitiv cu oxigen activ care, la fel, ajută la obținerea unor vase mai curate. Cu alte cuvinte, veți putea alege o mașină de spălat modernă care poate fi amplasată în bucătărie și sub blat (depinde de înălțimea blatului). Nu e vorba de un aparat incorporabil deci nu trebuie să vă faceți griji referitor la instalare.

Prețul mise pare corect având în vedere cât și cât de bine spală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Trebuie să înțelegeți că o mașină cu capacitate de 14 seturi e una care poate fi folosită chiar și la un restaurant, deoarece un set conține o mulțime de tipuri de vase și tacâmuri. Clasa energetică A++ joacă un rol important deoarece vă ajută să economisiți bani. Are un număr mare de programe din care puteți alege pentru a obține vase mai curate și folosind mai puține resurse.

E dotat cu control electronic, astfel că are un ecran LCD și butoane corespunzătoare (cu care puteți ajusta setările programelor de spălare). Pe partea de funcții și programe are: protecție inundație, programe diverse (intensiv, rapid, auto), funcții diverse (Normal, Duo Wash, Express 30′, igienizare, auto-curățare, extra Dry etc).

Caracteristicile speciale ale acestui aparat sunt următoarele: Flexypower, Active Oxygen, programare întârziată și altele (le-am menționat sus). Accesoriile incluse sunt următoarele: coș tacâmuri, cos superior reglabil Lift-Up, tavă tacâmuri, coș inferior cu inserții rabatabile și un coș tacâmuri glisant.

Consumul de apă e de 9 litri la ciclu de spălare. Consumul de energie e și el mic pentru un program standard dar programele mai scurte consumă și mai puțin.

Plusuri: are un design elegant, multe accesorii incluse, control electronic, eficiență ridicată, multe tehnologii și capacitate mare de încărcare.
Minusuri: nu are la astfel de dotări.

Hotpoint LFD11M121OC pare a fi un aparat cam scump dar nu trebuie neglijate caracteristicile speciale care pot fi de folos, iar dacă nu vi-l permiteți aveți posibilitatea achiziționării sale în rate ori a unui model cu capacitate de spălare mai mică (9 seturi ar fi perfect pentru o familie). Cu mașina de mai sus, puteți spăla vaselor pentru întreaga zi și spălând o singură dată și nu de două ori, veți economisi energie.

Te-ar mai putea interesa