Hotpoint LFD11M121CX, mașină spălat vase 14 seturi

Hotpoint LFD11M121CX e o mașină de spălat vase capabilă de a spăla până la 14 seturi în condițiile în care consumul de curent e unul minim… dovadă fiind clasa A++ de eficiență energetică.
Datorită caracteristicilor amintite mai sus acest electrocasnic e unul ideal pentru o mică pensiune sau pentru o familie mai numeroasă care vor să aibă vase curate într-o perioadă scurtă de timp. Funcționarea sa nu o să vă deranjeze prea mult deoarece zgomotul făcut e unul mic de 41 decibeli, deci mai mic decât la o mașină pentru spălat rufe, iar acest lucru se explică prin lipsa centrifugării.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine (e de culoare inox), ci și e foarte economic cu apa și curentul electric. Pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată vă recomand poza de alături care prezintă aparatul.

Aparatul
Aparatul

Modelul de față are 11 programe care vă vor ajuta să spălați farfuriile așa cum doriți. Suportă până în 14 seturi, iar tacâmurile pot fi puse într-o tavă așa încât să nu le pierdeți. Având o lățime de 60 centimetri o să încapă oriunde fără mari probleme.
Dacă vă întrebați dacă acest model are Fuzzy Logic atunci trebuie știut că această caracteristică e valabilă doar pentru mașinile de spălat rufe, iar la acest model are Flexi Power. Această caracteristică optimizează eficiența spălării, mai exact alternează vitezele și presiunea apei în funcție de cât de încărcate sunt vasele.

Lucrurile pozitive la acest model sunt consumul mic de curent, raportul excelent dintre preț și calitate, caracteristica de adaptare a spălării în funcție de cât de murdare sunt vasele și are un nivel de zgomot destul de redus.

Concluzia mea referitoare la acest model e că e unul foarte calitativ și nu pot să nu remarc că are caracteristici similare cu cele ale modelelor Bosch.
Având program rapid înseamnă că o să puteți spăla mai repede cu un consum mai mic de curent, dar numai dacă vasele nu sunt așa de încărcate.

Te-ar mai putea interesa