Hotpoint LFD11M121B, mașină de spălat vase neagră

Hotpoint LFD11M121B e un aparat foarte bun pentru spălarea vaselor deoarece are o capacitate de spălare foarte mare, un design elegant, oferă eficiență superioară și destule programe. Caracteristicile sale speciale sunt: FlexiLoad (rafturi ajustabile), ZoneWash (puteți alege care coș să spele mai bine) și FlexiPower (motor de ultimă generație). deci nu prea veți găsi multe motive pentru a nu o achiziționa, dar prețul său poate fi un obstacol. Trebuie menționat că e la promoție, e neagră (majoritatea sunt pe alb sau inox), are A++ și 11 programe de spălare. Ceva mai ieftină poate fi o mașină compactă ori una cu 9 seturi.

Bineînțeles, mașina se ocupă și de uscare vaselor, deci nu e nevoie de un aparat suplimentar și datorită coșurilor mari puteți spăla și diverse accesorii ale mașinii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

O capacitate de 14 seturi presupune că poate spăla destul de mult deoarece un set conține multe vase, pahare, tacâmuri etc. Consumul de energie e mic și e bine să-l comparați cu cel al unui model similar ca și capacitate. Are clasa A++ deci e aproape cea mai bună de pe piață. Are un afișaj LCD, control electronic și finisaj negru.

Pe partea de funcții și programe are: protecție inundație, încărcare la jumătate (se economisesc resurse), program rapid, auto, sensor system, intensiv și altele. Are programare întârziată deci puteți seta când să pornească să spele (ideal pentru cei care trebuie să plece undeva și nu au timp de vase). Ca și accesorii are: coș tacâmuri, compartiment sare, coș superior reglabil (Lift-up), coș inferior cu inserții rabatabile și coș glisant pentru tacâmuri.

Plusuri: destule funcții și programe, are un finisaj pe negru, ușor de folosit, fiabilă, eficientă și performantă.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Hotpoint LFD11M121B are clase de eficiență bune și cred că o recomandă. Nu trebuie neglijat nici branduri, e vorba de unul cu experiență în domeniu. Dacă nu vă place acest model, nu aveți decât să alegeți unul pe o altă culoare, cu o capacitate de încărcare diferită, cu tehnologii diferite și poate chiar care poate fi incorporată. Puteți alege una care intră chiar și sub blat dacă nu aveți destul spațiu iar în funcție de mobilierul vostru, poate chiar și cea de sus poate fi pusă sub blat.

Te-ar mai putea interesa