Hotpoint LFB5B019X, mașină 13 seturi

Hotpoint LFB5B019X e o mașină de spălat vase foarte bună deoarece are posibilitatea de a spăla undeva până la 13 seturi. Normal că are are numeroase programe care te vor ajuta să speli eficient tipul de vase (mai mult sau mai puțin murdare) pe care le ai. Chiar dacă e un aparat foarte „capacitiv” consumul de curent nu e prea mare pentru că are clasa A+ de eficiență energetică.

Costul de achiziție nu e nici el prea mare deoarece aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Investiția merită deoarece aparatul e unul care o să vă economisească foarte mulți bani pe parcursul utilizării. Imaginați-vă că dacă o să utilizați aparatul în scopuri comerciale (adică la un restaurant ori ceva de genul) atunci o să economisiți foarte mulți bani deoarece nu o să trebuiască să plătiți pe cineva care să spele vasele.
Dacă vă interesează cum arată atunci din poza alăturată poți vedea cum arată, mai exact că e vorba despre un model gri cu panoul poziționat frontal.

Mașina
Mașina

Niște lucruri care te vor interesa foarte mult la acest model sunt că poate spăla până în 13 seturi, clasa A+ și că are un control eficient de tip mecanic.
Vine cu multe programe, mai exact 5. Vei folosi programul rapid atunci când vasele nu sunt prea încărcate, iar cel intensiv e util în momentul când vasele sunt foarte murdare.

Plusurile modelului acesta ar fi că e de culoare inox, că nu face prea mult zgomot și că e ușor de folosit.
Din păcate are și numeroase minusuri cu ar fi lipsa Fuzzy Logic și că nu poate fi incorporat. Minusuri peste care se poate trece cu ușurință.

De final pot spune că modelul de față e unul foarte bun pentru cineva în căutarea unui model să nu deranjeze vizual și care să poată spăla eficient o cantitate mare de vase.
Prin eficiență mă refer în principal la faptul că are un consum deloc mare de curent, are clasa A de eficiență energetică și că are A la uscare. Deci, poți vedea că e un super aparat.

Te-ar mai putea interesa