Hotpoint LDFA+12H141, mașină spălat 14 seturi

Hotpoint LDFA+12H141 este o mașină de spălat vase care arată bine și funcționează la fel de bine. Vine de la renumitul Brand Hotpoint-Artiston, iar principalele sale atuuri ar fi prețul mic, posibilitatea de a spăla până la 14 seturi și faptul că are un consum foarte mic de curent… intrând în clasa EcoTech. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare deoarece e un model XXL.

Poze

Se poate vedea că modelul LDFA+12H141 e unul care nu doar arată bine, ci are și un panou de comandă realizat destul de simplu așa încât chiar și cel mai neîndemânatic bucătar să poată folosi electrocasnicul rapid. Vine pe culoarea albă și vine cu un ecran care vă informează despre starea programului.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Modelul de față poate spăla multe vase mulțumită faptului că are o capacitate de până la 14 seturi. Acest lucru trebuie mulțumit în principal faptului că vine cu caracteristica Dual Space care permite exploatarea completă a coșului inferior. Are caracteristica EcoTech care presupune că aparatul e unul foarte prietenos cu mediul ce ne înconjoară, iar asta trebuie mulțumit în special faptului că are un consum minim de resurse demonstrat de clasa de eficiență energetică A+.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; e un model nou realizat în spirit ecologist; vine cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită în funcție de necesități și banii dvs.; nivelul de zgomot e mai scăzut decât cel al unui frigider, fiind de 42 dB; vie cu un program special bio/eco care spală la 50 de grade Celsius; vine cu un panou de comandă de tip electronic care ajută la o comandare mai simplă a aparatului.
Contra: nu știu cât de bine se poate incorpora sub un blat.

Concluzie

Aparatul de față ar fi recomandarea mea pentru cei care au o familie mare sau o mică pensiune. Cu ajutorului acestui Hotpoint poți beneficia de mai mult timp liber, iar vasele vor fi mai curate decât dacă le-ai spăla prin alte metode (de exemplu cu mâna). Dacă-ți face griji că o să ocupe prea mult loc prin casă atunci trebuie spus că nu e deloc mare având o lățime de 60 centimetri.

Lasă un comentariu