Hotpoint KRO 642 TO X, plita incorporabilă

În cazul în care vrei să-ți amenajezi bucătăria atunci îți recomand plita incorporabilă Hotpoint KRO 642 TO X care e un model nou foarte apreciat. E vorba despre o plită cu 4 zone încălzite electric, din care două zone sunt duble. Nu e exagerat de mare, ci are o mărime normală de 60 centimetri și vine cu o ramă de inox care îi oferă un plus de eleganță. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că ar fi exagerat de scumpă și nici nu consumă exagerat de mult curent. Nici nu va fi greu de instalat deoarece nu are multe cabluri, dar înainte de instalarea sa nu cred că ar strica să vă documentați din manualul de utilizare al său.

Poze

Așa arată acest aparat KRO 642 TO X și se poate observa că se prezintă destul de bine. Cum ziceam și mai sus, dimensiunea e una normală de puțin peste jumătate de metru și chiar dacă din imagine pare a fi mică nu e așa, ci e de dimensiuni medii. Culoarea plitei e neagră și în imagine e maronie deoarece încă acea acea folie de protecție.

Așa arată
De desubt

Specificaţii tehnice

KRO 642 este o plită de tip electric cu patru arzătoare dintre care patru sunt cu zone duble. Butoanele sunt poziționate așa încât să ajungem ușor la ele, adică frontal, și pot fi utilizate în mod touch. Aparatul are și un afișaj electronic pe care pot fi observate diferite informații care v-ar putea interesa. Vorbim despre o plită vitroceramică care are are două arzătoare normale, unul mare și unul circular dublu.

Păreri pro şi contra

Pro: nu consumă mult curent; dimensiunile sunt normale; dispune de un panou de control revoluționar (cu taste touch și display electronic); e produs de brandul Hotpoint-Ariston care e unul foarte renumit în domeniul electro; fiabilitatea se va dovedi excepțională și asta datorită faptului că beneficiază de o garanție standard de doi ani.
Contra: prețul ușor cam mare.

Concluzie

Acest model ar trebui luat în considerare dacă vrei ceva performant cu care să-ți faci bine treaba. E foarte util într-o bucătărie normală cât și profesionistă (a unui restaurant) și asta deoarece butoanele se vor dovedii foarte ușor de acționat. Normal că la o astfel de plită ai nevoie și de un cuptor, dar nu obligatoriu, și aici mă refer la modelul BOEB64190055 care are un preț destul de bun.

Te-ar mai putea interesa