Hotpoint KRB640CPL, plită vitroceramică

Când vine vorba despre a alege o plită incorporabilă atunci ai două variante: vitroceramică sau prin inducție (aici găsești astfel de modele). Dacă vrei un model vitroceramic atunci Hotpoint KRB640CPL ar fi o variantă foarte bună deoarece astfel de plite sunt mult mai ieftine decât cele cu inducție.

Acest Hotpoint vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani noi primim un aparat care vine de la un brand european recunoscut. Mai exact este vorba despre un brand britanic deținut de italienii de la Indesit… sună ciudat.

Plita incorporabila
Plita incorporabila

Fiind un model electric eu zic că e foarte bun deoarece așa scăpați de grija gazului și pericolelor care îl însoțesc. Nu trebuie să vă speriați legat de consumul de curent deoarece nu e prea mare pentru că are o clasă bună de eficiență energetică. Cele patru zone de gătit sunt aprinse prin intermediul a patru butoane de tip touch poziționate frontal.
Mă gândesc că sunteți interesați din ce material e confecționat, unii crezând că e din inox sau alte metal. Acest electrocasnic e realizat din sticlă ceramică, iar din această cauză are o greutate ceva mai redusă.
Precum la modelele pe gaz, și acesta are trepte de putere prin care se poate regla intensitatea căldurii. Astfel, modelul acesta vine cu 9 trepte de putere.

Lucrurile care o să le apreciezi la plită sunt prețul deloc mare, ușurința în utilizare (fiind un model complet electric o să treci peste etape atunci când vrei să-l aprinzi) și incorporabilitatea.
Nu o să-ți placă lipsa unui suport pentru vase de tip wok, însă mai mult ca sigur că nici nu o să ai nevoie de ala ceva.

Deci, dacă vrei să-ți faci o bucătărie ca în acele emisiuni în care se gătește atunci o plită precum aceasta o să te ajute în acest sens. Mai mult, aceasta o să te ajute să gătești mai eficient. Nu o să ai griji nici cu gazul deoarece e complet electrică (cei care folosesc butelie știu cât de nasol e atunci când se termină butelia).

Lasă un comentariu