Hotpoint KKIX 644 C E, plită incorporabilă

Dacă te interesează o plită incorporabilă cu inducție atunci eu îți recomand Hotpoint KKIX 644 C E. E un model realizat fin sticlă care e alimentat electric. Ai alege un astfel de model datorită avantajelor prezentate (o să le menționez mai jos), deoarece are touch control și pentru că butoanele sunt poziționate frontal.
Dacă nu știți mare lucru legat de Hotpoint atunci trebuie menționat că e vorba despre un brand din Anglia care în momentul de față e deținut de italienii de la Indesit. Deci, o să aveți parte de un electrocasnic european.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un electrocasnic care nu doar arată bine, ci care este și premium. Primul lucru se poate vedea de alături. O să vedeți că o să fie aproape invizibilă în bucătărie deoarece nu are grătare cum e cazul la modelele tradiționale.

Plita
Plita

Hotpoint KKIX 644 C E e o plită care dispune de 4 arzătoare alimentate de la rețeaua electrică, iar aprinderea lor se realizează de la panoul frontal care are butoane de tip touch. Puterea poate fi ajustată deoarece aparatul dispune de 9 nivele de putere.
Are și funcție Booster, lucru care înseamnă că aparatul are o funcție care face ca încălzirea să se realizeze mai rapid.

Avantajul acestei plite față de cele vitroceramice e că încălzește direct vasul și astfel nu se pierde energie cum e cazul la cele de tip vitroceramic. Astfel, plita nu se încălzește niciodată și e considerată ca fiind mult mai sigură pentru copii. Astfel de plite sunt și economice deoarece au un consum mic de curent. Un alt avantaj e că se poate extinde garanția la 4 ani, însă acest lucru ține mai mult de magazin.
Singurul minus ori dezavantaj al acestui tip de plită e că vasele trebuie să fie din material feromagnetic.

Recomand acest model pentru cineva care are un buget mai mare pentru amenajarea unei bucătării ca la care, iar dacă nu aveți idee ce cuptor să alegeți atunci puteți merge pe varianta lui Hotpoint FKQ61K deoarece e un cuptor incorporabil electric cu un consum mic de curent și o mulțime de dotări.

Te-ar mai putea interesa