Hotpoint HT5GG3F C AN EA, aragaz retro cu timer mecanic

Aragazul Hotpoint HT5GG3F C AN EA e unul dintre numeroasele modele cu design retro/rustic care poate v-ar interesa. În anii anteriori, nu prea aveți din ce alege deoarece erau destul de puține modele cu acest design. Dacă alegeți un aparat retro atunci și restul aparatelor trebuie să se asorteze, la fel pot spune și despre mobilierul din bucătărie. Hota poate să fie una de tip șemineu și frigiderul poate fi unul chiar și de la un alt brand. Aspectul unui astfel aparat e mult diferit de cel modern, adică veți vedea alte combinații de culori, timerul e de tip ceas și formele sunt rotunjite.

Poate fi folosit ca oricare alt aragaz pe gaz, doar că are aprindere electrică pentru plită. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Alimentarea e pe gaz, astfel că randamentul va fi unul pe măsură. Plita e suficient de mare pentru a putea pune orice pe ea și să aveți un spațiu suficient între vase. Are 4 arzătoare puternice care sunt dotate cu siguranță care e foarte importantă atunci când se stinge accidental flacăra, deoarece oprește alimentarea.

Cuptorul are grill pentru a putea găti mult mai ușor anumite preparate. Prea multe dotări nu poate avea deoarece e un model Retro, dar se putea mai bine de atât deoarece aragazurile moderne din același buget pot oferi mai mult. E inclusă și o tavă care nu știu cât de utilă va fi, dar se pot cumpăra tăvi ulterior în funcție de necesități.

Păreri pro și contra

Pentru că nu are foarte multe dotări sau tehnologii incorporate, nici nu poate fi foarte mare – lățime de 50 cm și adâncime de 60 cm. Are un design plăcut pe Antracit și sunt destul de puține hote pe aceeași culoare, însă poate aveți noroc să găsiți una care sar potrivi. De aceea există pachete promo de tip aragaz + hotă, dar cred că vă veți descurca.

Hotpoint HT5GG3F C AN EA e un model mai special și cu care nu veți găsi foarte multe poze sau prezentări video. Aparatele cu design modern sunt mult mai populare, dar cred că știți deja aceasta.

Lasă un comentariu