Hotpoint HSIP4O21WFE, model complet incorporabil pentru 10 seturi

Hotpoint HSIP4O21WFE e o maşină de spălat vase capabilă în a spăla până la 10 seturi de vase cu un consum redus de resurse. Acest lucru se datorează în parte motorului inverter şi diverselor optimizări.
După cum am scris şi în titlu, acest model e unul complet incorporabil, iar pentru a vedea când programul e gata avem lumină LED care se proiectează pe pardoseală.

Acest aparat are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine cu opţiunea half load, adică încărcare la jumătate. Această opţiune presupune că spălarea se realizezază doar pe un raft.


Păreri pro şi contra

Modelul Hotpoint HSIP4O21WFE consumă 9 litri apă per ciclu şi 212 kWh pe an. E un consum redus, iar din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică. Eficienţa legată de curentul electric se datorează în mare parte faptului că aparatul e dotat cu inverter. Inverterul începe să fie o cerinţă a UE la mai toate aparatele electrice deoarece ajută la economii de până la 50% la curent.
Nici la capitolul nivel de zgomot nu stă rău întrucât are 41 decibeli, ceea ce e destul de scăzut… precum la un frigider.
Dimensiunile sale nu sunt deloc mari întrucât vorbim despre 82x45x56 ÎxlxA în cm… acestea fiind nişte dimensiuni aproximative.
Întreţinerea aparatului nu e prea complicată întrucât are auto-curăţare.
Pentru o spălare foarte bună acest model are Zone Wash 3D. Această caracteristică presupune că aparatul are 5 jeturi independente. În felul acesta vasele sunt spălate mai bine, iar consumul de energie e redus.
Aparatul are 3 sertare, al treilea fiind adresat tacâmurilor. În felul acesta avem sertare dedicate pentru fiecare tip de veselă şi tacânuri.

Cu un astfel de aparat facem economii mari de resurse, iar capacitatea mare vă va ajuta să puteţi utiliza aparatul acasă ori la un restaurant. Dacă vreţi să-l folosiţi în scopuri economice atunci trebuie ştiut că acest model va înlocui un angajat, iar vasele vor fi ca noi tot timpul.
Fiabilitatea standard e una foarte bună, dar pentru doritori există şi posibilitatea extinderii garanţiei la mai mulţi ani.

Te-ar mai putea interesa