Hotpoint HSFO3T235WCX, model clasa A3+ de 45cm

Hotpoint HSFO3T235WCX e o maşină de spălat vase slim deoarece are o lăţime de 45 cm, iar consumul de energie e redus aşa încât clasa de eficienţă energetică să fie A+++. Cu o astfel de maşină puteţi spăla până la 10 seturi de vase.
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu un nivel scăzut de zgomot şi care face economie de curent. Aceste două lucruri sunt datorate motorului tip inverter. Referitor la nivelul de zgomot trebuie spus că e de 45 decibeli, adică foarte puţin.


Păreri pro şi contra

Maşina Hotpoint HSFO3T235WCX e una sigură întrucât are Aquastop. Aceasta presupune un sistem de protecţie la inundaţii.
Pentru a nu pierde timpul cu întreţinerea sa aceasta vine cu auto curăţare care presupune un proces de 50 minute în care în 50 minute sunt eliminate micro-organismele.
Consumul energetic anual e de 189 kWh, iar cel de apă e de 2520 litri. Aceste valori sunt unele aproximative depinzând de cât de mult folosiţi aparatul. Pentru economii suplimentare acest aparat are Activ Eco, adică o tehnologie legată de uscare care presupune deschiderea automată a uşii cu 10 cm pentru a permite aerului să circule în maşina de spălat.
Dimensiunile sale sunt unele de 85x45x59 îxlxa cm, iar greutatea e de 41,5 kg. Prin prisma dimensiunilor modelul acesta e unul foarte similar unuia de la Bosch despre care am scris de curând.
Aparatul e unul care beneficiază de o fiabilitate foarte bună, garanţia standard fiind de 2 ani, dar dacă înregistraţi produsul în promoţie beneficiaţi de garanţie de 5 ani.
Dacă nu ştiţi ce program să folosiţi atunci trebuie ştiut că electrocasnicul vine cu program automat care oferă rezultate bune fără bătăi de cap. Mai exact aparatul are senzori care reglează temperatura, apa şi timpul necesar.

Per ansamblu acest model e unul care e mai mult decât suficient pentru acasă, dar poate fi utilizat şi la o pensiune în cazul în care nu vreţi să pierdeţi timpul cu spălatul vaselor ori vreţi ca acestea să fie cât mai curate.

Te-ar mai putea interesa