Hotpoint HR635B, plită incorporabilă cu o zonă dublu circulară

Plita incorporabilă Hotpoint HR635B e una complet electrică și se vede ușor doar după cum arată, adică are o suprafață netedă și lucioasă din sticlă vitroceramică. Acestea se potrivesc perfect dacă vreți ca toate aparatele din bucătărie să fie pe aceeași culoare, dar arată bine și pe lângă cele pe culoarea inox. Aceasta e la fel de lată ca și restul plitelor de pe piață indiferent de alimentare, dar mai sunt și cele cu două arzătoare în caz că vă doriți un blat mai spațios pentru alte aparate sau chiuvetă.

Din poza de jos se vede cel mai bine că arzătorul are e dublu circular, adică mai mare o zona mi mică la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele 4 arzătoare sunt puternice, însă tehnologie de încălzire inducție e cea mai avansată pentru că oferă un randament ceva mai mare (timpul de preparare e mai scurt). Dacă nu veți frige multă mâncare pe plită, nu cred că ar trebuie să vă gândiți la una cu inducție. Oricum, mâncarea gătită la cuptor e mai sănătoasă.

Lățimea ei e de circa 58 cm, deci nu e chiar atât de lată pe cât pare și e destul de mult spațiu între zonele de gătit. O plită ceva mai scumpă oferă mai multe funcții care le veți vedea pe panoul de control.

Păreri pro și contra

Panoul de control touch e o dotare standard la noile plite electrice și e chiar ușor de folosit. Funcțiile plitei sunt vizibile cu ajutorul acelor pictograme și cred că sunt utile pentru anumite preparate (fie că vreți să topiți ceva, fie că vreți să încălziți ceva). Timerul e tot mai prezent la aceste plite și mi se pare destul de normal să fie prezent pentru preparatele care le-ați mai făcut la care știți timpul necesar. Astfel, nu mai trebuie să tați lângă ea și interfața poate fi blocate pentru a nu atinge accidental anumite funcții.

Nu sunt foarte multe poze ori prezentări video cu acest model Hotpoint HR635B deoarece a apărut recent pe piață alături de alte aparate interesante e la acest brand.

Te-ar mai putea interesa