Hotpoint HNB 6.7 AD X, hotă incorporabilă decorativă

Hotpoint HNB 6.7 AD X e o hotă destul de reușită și se poate observa doar după designul ei. Nu se poate instala ca oricare alta, se poate pune pe perete. Are o putere de absorbție de 2 ori mai mare decât o hotă obișnuită. Nu ocupă mai mult spațiu decât vechea hotă, doar că aceasta se instalează pe perete, lățimea ei fiind tot de 60 cm. Din poza de jos cred că veți putea vedea cam cum arată  acest model. Se adresează celor care vor o bucătărie elegantă cu aparate performante. Lămpile sale sunt ceva mai puternice decât la alte hote. Se potrivește perfect alături de alte electrocasnice pe inox.

Având în vedere cât e de performantă, e oarecum normal să fie mai scumpă decât alte hote și arată mult mai elegant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Având în vedere că e vorba de o plită decorativă, instalarea ei e diferită dar și instalarea ei se face altfel. CU alte cuvinte, trebuie pusă pe perete și nu sub un corp suspendat ()cum făceați la o hotă clasică. Dacă vreți o hotă pentru apartament și nu aveți posibilitatea instalării unui burlan pentru evacuare, atunci alegeți o hotă incorporabilă cu 2 tipuri de evacuări – extracție și recirculare (cea cu recirculare se adresează vouă).

Are un singur motor cu putere de absorbție de 644 mc/h și 2 lămpi de 20 W fiecare. Controlul său e mecanic dar observat și un ecran LED care poate fi destul de util și nu se regăsește pe ori hotă. La partea de design nu am ce să-i reproșez. Alte caracteristici ale acestei hote sunt: clapeta de reținere, are 3 trepte de viteză și debitul de aer evacuat e de 150 de litri.

Plusuri: funcția Booster, poate face față chiar dacă folosiți toate arzătoarele plitei, arată bine, ușor de folosit, lămpi puternice și altele.
Minusuri: nu e accesibilă.

Hotpoint HNB 6.7 AD X o puteți lua alături de alte aparate care se pot incorpora, dar eu aș recomanda cele argintii/inox (pentru a se asorta mai bine). Puteți opta pentru aparate de la diferiți producători dacă acesta nu oferă soluții complete la prețuri avantajoase. Nu veți găsi pachete promo cu hote, dar cu plite și cuptoare veți găsi.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu