Hotpoint HIO3O32WGC, mașină incorporabilă cu 14 seturi

Hotpoint HIO3O32WGC e o mașină de spălat vase modernă care poate fi incorporată complet. Pe lângă faptul că poate spăla până la 14 seturi de vase acest lucru se face cu un consum redus de energie.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat de la un brand reputabil. Hotpoint aparține de Whirlpool și GE. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul are un aspect minimal așa încât să fie greu de văzut despre ce aparat e vorba și să poată fi incorporat complet.


Păreri pro și contra

Aparatul Hotpoint HIO3O32WGC e unul care are un volum suficient de mare pentru a putea spăla până la 14 seturi de vase.
Consumul redus de electricitate e datorat și faptului că are Motor Inverter. În acest fel se obține un consum anual de 237 kWh (clasa de eficiență energetică e A+++). Iar, pentru că suntem la partea de consum trebuie spus că anual consumă 2520 litri apă. Consumul de apă per ciclu fiind de 9 litri.
Pentru a putea incorpora aparatul foarte importante sunt dimensiunile acestuia, fiind vorba despre 82×59,5×55,5.
Dacă sunteți preocupați de nivelul de zgomot atunci trebuie știut că aparatul are 42 decibeli, deci similar cu al unui frigorific.
Vine cu mai multe programe, mai exact are 10 programe, printre care se numără bio/eco, rapid, normal etc.
Ceva mai deosebit la acest model e 3D Zone Wash, adică un sistem cu 4 jeturi de apă care permit o spălare precisă… cu până la 40 procente mai multă putere de curățare și tot atâtea procente mai puțin curent.

Verdict

Modelul acesta e unul avansat tehnologic și cu un design minimalist. Panoul de comandă e unul ascuns în ușă, iar acest lucru conferă incorporabilitate totală (completă).
Unora poate că li se pare mare prețul aparatului, dar trebuie ținut cont de mai multe aspecte cum ar fi: e un aparat de îndelungă folosință, economisește apă și curent (comparativ cu alte aparate; în acest fel o să vă recuperați banii pe parcursul utilizării).

Te-ar mai putea interesa