Hotpoint HIO3C23WF, mașină de spălat vase cu raport preț/performanță foarte bun

Mașina de spălat vase e un aparat electrocasnic mare dar care nu ocupă mult spațiu dacă ne gândim să-l incorporăm în mobilier. Unele modele sunt concepute pentru a fi incorporate și locul lor este în bucătărie, nu e ca la mașina de spălat rufe care poate fi pusă în dressing, debara sau chiar în baie. Hotpoint HIO3C23WF e un aparat modern care oferă rezultate excelente și capacitatea sa e una satisfăcătoare pentru o familie cu mai mulți membri.

Acesta reprezintă și un spațiu de depozitare pentru vasele murdare care nu le vreți pe chiuvetă sau plită, iar a doua zi puteți porni programul care se finalizează rapid. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hotpoint HIO3C23WF

Un număr mare de programe și funcții e un plus pentru orice aparat și rezultatele depind de alegerile făcute. În manual vă sunt explicate funcțiile și programele sale, în caz că nu ați mai avut un astfel de aparat. Panoul de control e diferit față de cel al variantelor standard și e ceva mai simplificat deoarece e electronic. Are un aspect premium la interior cu finisaj din metal și totul e la locul potrivit.

Păreri pro și contra

Spală și uscă excelent deoarece se folosește de 5 jeturi de apă și un sistem de uscare foarte bun. Este destul de silențioasă în timpul funcționării însă depinde și de programul ales. Datorită designului incorporabil, aparatul nici nu va fi observat de musafiri, doar voi veți ști unde se află. Poate fi pus în locul mașinii de spălat rufe (aceeași lățime), dacă o aveți în bucătărie. Consumul de energie e unul foarte scăzut, iar pe an acesta se situează în jurul valorii de 266 kWh (dacă va fi folosit zilnic). Are un al 3-lea sertar pentru articole de dimensiuni reduse (tacâmuri și ustensile).

Hotpoint HIO3C23WF are un preț destul de bun pentru ce oferă și mulți utilizatori sunt foarte mulțumiți de alegere, că doar e vorba de un brand cu experiență în domeniu. La alte mașini se poate amâna programul doar cu câte ore, însă la aceasta se poate până la 24 ore.

Te-ar mai putea interesa