Hotpoint HIO3C21CW, mașină de spălat vase cu motor Inverter

Mașinile de spălat vase pot fi de diverse dimensiuni în funcție de capacitatea de spălare dorită, iar cea de jos Hotpoint HIO3C21CW e una mare pentru că poate spăla până la 14 seturi. E complet incorporabilă și se vede că nu are un panou de control vizibil sau un design exterior cum e în cazul variantelor parțial incorporabile ori standard. Deci sunt mai multe tipuri de clasificări pentru ca voi să găsiți varianta care vi se potrivește.

Coșurile sunt bine gândite și se vede din imaginea de prezentare că aveți loc pentru tacâmuri, vase, pahare și alte articole. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Programele sale sunt cele care le știm de la oricare alt model și pe panou sunt prezente pictograme (în manual sunt explicate). Panoul de control e restrâns pentru că e pe marginea de sus a mașinii. Are multe programe de spălare și sunt numerotate, pentru ca voi să puteți vedea opțiunea pe ecranul digital din stânga. Pentru a se integra mai bine în decor, pe ușa mașinii se pune un panou pe aceeași culoare cu mobilierul existent. În imaginile de prezentare e pus un panou alb, ca în multe alte cazuri, dar nu inclus.

Păreri pro și contra

Clasa de eficiență la această mașină e una superioară – A++, care se va reflecta în factura la energie. Atunci când alegeți un brand popular, alegeți fiabilitate și funcționalitate. Dotările sunt ceva mai bune decât la alte modele și vine cu un sistem de spălare cu 5 jeturi apă (tehnologia Zone Wash 3D). Poate fi programată când să pornească și se poate amâna până la 24 de ore pornirea sa. Coșul pentru tacâmuri e tot mai prezent pe noile mașini și în trecut era o dotare specială, acuma a devenit una standard.

Hotpoint HIO3C21CW va usca la final vasele și rezultatele depind și de programul ales (în funcție de gradul de murdărie sau articolele introduse). Motorul Inverter reduce din consumul energetic, vibrații și are o durată de funcționare îndelungată. Această tehnologie e folosită chiar și pe alte aparate datorită avantajelor oferite.

Te-ar mai putea interesa