Hotpoint HIO 3T1239 W, model incorporabil cu 14 seturi și clasa A++

Hotpoint HIO 3T1239 W e un model de mașină de spălat vase care poate fi incorporată total/complet. E un model premium prin faptul că poate spăla o cantitate de 14 seturi cu un consum mic de resurse. Spre exemplu, clasa de eficiență energetică e A++.

Modelul acesta de la Hotpoint are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat aspectiv și foarte util. Din imaginea de mai jos se poate vedea că panoul de comandă e unul ascuns așa încât aparatul să treacă nevăzut.

Pro

Mașina Hotpoint HIO 3T1239 W e una cu o capacitate de 14 seturi, dar aveți posibilitatea de a spăla mai puțin cu opțiunea de încărcare la jumătate.
Vine cu Zone Wash 3D care e o caracteristică despre care putem spune că vă va ajuta să economisiți energie. Acest lucru presupune că aparatul are jeturi de apă cu acțiune 3D.
Programele sunt multiple, mai exact aparatul are 9 programe printre care se numără Autocurățare, Eco, Delicate, Express 30 și altele.
Consumul de energie e de 265 kWh pe an, iar de apă e de 9,5 litri (per ciclu). Pe an consumul de apă e de 2660 litri. Cel mai mic consum energetic e obținut în programul Eco și e vorba de 0,93 kWh.
E considerat ca fiind un aparat foarte silențios prin faptul că nivelul de zgomot al aparatului e de 39 decibeli.
Prin intermediul Dual Space se poate utiliza în mod optim coșul inferior. În acest fel în interiorul lui se pot plasa și vase mari.

Contra

Singurul dezavantaj ar fi prețul deoarece în momentul de față vine la un preț de puțin peste 2000 lei. Se poate face economie de bani prin faptul că se acceptă buy back de 150 lei sub formă de voucher.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un aparat premium care să vă ușureze viața acasă ori la o pensiune atunci acest aparat ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Hotpoint trebuie știut că e deținut de Whirlpool și Haier. Primul e numărul 1 la nivel mondial, iar al doilea e numărul 1 în Asia.

Te-ar mai putea interesa