Hotpoint HHVS 8.7F LT K, hotă decorativă cu control Touch

Hota decorativă Hotpoint HHVS 8.7F LT K e una premium și se vede după design, deoarece panoul de control e cu butoane senzitive. Mai precis, veți vedea doar pictogramele funcțiilor și acestea pot fi acționate prin simpla atingere. E destul de ușor să utilizezi o astfel de hotă se potrivește cam în orice bucătărie echipată cu aparate moderne. Bineînțeles, trebuie să fie pe aceeași culoare, dar nu și de la același brand. Bugetul e destul de mare dare se înțelege pentru că e destul de performantă.

Are un design destul de diferit față de cel al modelelor standard, incorporabile sau chiar rustice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Chiar dacă are un singur motor, veți vedea că e unul puternic și face față chiar oricărei provocări. Pot spune că e ideală pentru cei ce folosesc plite cu mai multe arzătoare și mă refer la cele premium cu lățime mai mare și nu numai. Chiar dacă nu veți folosi plita foarte mult, această hotă elimină cu succes mirosul nedorit de mâncare din bucătărie, astfel hainele voastre nu vor mirosi a mâncare.

Pe lângă cele 3 trepte de absorbție, hota are și funcție booster, adică e o treaptă ceva mai puternică. Hota nu poate fi prea silențioasă că dar e una avansată și depinde de treapta aleasă. De aceea recomand o hotă mai performantă care poate fi folosită de cele mai multe or cu prima sau a doua treaptă.

Păreri pro și contra

Nu sunt multe hote cu o capacitate de absorbție atât de mare – între 400 și 801 mc/h. Cu alte cuvinte, se pune doar în bucătării mari și va elimina cu eficiență mirosul și aburul nedorit din această cameră. Are nevoie de mult spațiu pe perete pentru că lățimea ei e de 80 cm.

Hotpoint HHVS 8.7F LT K are ne voie de o evacuare ceva mai mare deoarece se conectează un burlan cu diametru de 150 mm și variantele clasice folosesc unul ceva mai mic. Filtrul său din aluminiu se curăță ușor fiind unul lavabil, iar pentru cei care nu au timp, poate fi pus în mașina de spălat vase.

Lasă un comentariu