Hotpoint HFP 4O22 WG X, mașină de spălat vase standard de 60 cm

Mașina de spălat vase Hotpoint HFP 4O22 WG X e un model destul de mare și se vede din poză, iar pentru a vă face o idee, lățimea sa e de 60 cm. Deci discutăm de o capacitate de 14 seturi, însă poate fi mai mare sau chiar mai mică la alte modele deoarece depinde de coșurile oferite. Are un design destul de modern și un panou de control digital destul de generos pe care se pot vedea numeroase informații despre programul în desfășurare. Nu-mi plac variantele albe prea clasice deoarece nu oferă prea multe și nici nu atrag atâta atenție.

Arată foarte bine pentru un model standard și nu cred că v-ar interesa ceva mai diferit. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa de eficiență e una foarte bună – A++, și nu trebuie să fie mai bună pentru a vă bucura de mașină. Consumul de resurse e relevant atunci când o folosiți aproape zilnic, iar cu aceasta chiar veți economisi bani și timp.

În total, sunt 9 programe de spălare care nu le veți vedea la orice model și cred că le veți aprecia. E la fel de mare ca oricare altă variantă cu lățime de 60 cm, dar pot fi și variante cu lățime de 45 cm. Totuși, capacitatea e de maxim 10 seturi în acea situație și nu cred că vă doriți aceasta.

Păreri pro și contra

Poate fi folosită de oricine pentru are o interfață prietenoasă și pictogramele chiar sunt de folos dacă nu ați mai avut un model similar. Programele de spălare sunt diversificate și alegeți în funcție de gradul de murdărie de pe vase. Spre deosebire de alte mașini de spălat, aceasta are o încărcătură mai mare permițând un set suplimentar care e alcătuit din mai multe tipuri de articole. Cu alte cuvinte, pot fi introduse pahare, tăvi, tacâmuri și chiar accesorii mici ale unor aparate.

Hotpoint HFP 4O22 WG X are partea superioară detașabilă în caz că vreți să o puneți sub blat și e înaltă. Pot spune că arată foarte bine și se datorează panoului de control digital, iar ușa are o formă desul de interesantă.

Te-ar mai putea interesa