Hotpoint HFO3T241WFGX, mașină de spălat vase independentă Clasa C

O mașină de spălat vase foarte eficientă la un preț foarte competitiv este modelul Hotpoint HFO3T241WFGX care este și apreciat de clienți. Nu ai cum să nu-l apreciezi deoarece are un design exterior modern (inox), adică nu vorbim de un model parțial sau complet incorporabil, ci de unul standard. Puteți să o instalați lângă mobilier sau chiar sub blat dacă vă permite spațiul, este nevoie doar de un robinet și e o scurgere, exact ca în cazul unei mașini de spălat rufe.

Nu este un model chiar mic, deoarece are o lățime de 60 cm și o capacitate de încărcare pe măsură – 14 seturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

În primul rând, aparatul arată destul de bine și dacă ne uităm puțin la ea parcă nici nu ați mai dori să alegeți una complet incorporabilă. Panoul de control este poziționat frontal, astfel că timpul rămas va fi vizibil tot timpul iar informații despre fiecare program sunt pe marginea superioară a ușii dar și în manual.

Lăsând la o parte felul cum arată, mă gândesc că o doriți pentru că are și specificații foarte bune. În primul rând oferă una dintre cele mai bune clase de eficiență pentru acest tip de aparat, dar o să ajungă și aparatele mai accesibile în anii următori. Vedem un consum de apă foarte redus pentru o capacitate de 14 seturi, dar și cel de energie este chiar mic.

Sunt șui caracteristici speciale care fac aparatul mai eficient și mult superior modelelor accesibile: 3D Wash Zone (consum mai mic și spală mai bine), Active Dry (uscare cu aer natural), al treilea sertar pentru tacâmuri (tot mai des întâlnit), pornire programabilă, dar și altele.

Concluzie

Hotpoint HFO3T241WFGX se laudă ca fiind destul de silențios și nu sunt multe modele cu un nivel de numai 41 dB. Un model complet incorporabil similar ca preț (diferență de circa 100 RON) și specificații este Hotpoint HIC3O33WLEG, doar că are o clasă energetică D. S-ar putea să vedeți mai multe recenzii la unele mașini pentru că au fost disponibile pe piață mai mult timp, dar eu vă recomand variante cât mai de actualitate, cum este și cel de sus.

Te-ar mai putea interesa