Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hotpoint HBO3C21WX, model incorporabil cu 14 seturi

Hotpoint HBO3C21WX e un model incorporabil de mașină de spălat care vine cu caracteristica 3D Zone Wash precum și cu capacitate de 14 seturi. Caracteristica menționată anterior presupune că aparatul e unul care spală precis cu 5 jeturi de apă, iar pe lângă spălarea precisă se fac economii mari de energie.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are o fiabilitate bună susținută și de garanția extensibilă la 4 ani. Eu zi că are o culoare foarte plăcută, aceasta putând fi văzută din imaginea de alături.


Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase HBO3C21WX de la Hotpoint e una cu o eficiență energetică deosebită, iar din această cauză are clasa A++ cu un consum anual de 265 kWh.
Consumul de apă nu e nici el prea mare, pe ciclu având consum de 9 l, iar pe an are 2520 litri.
Dacă sunteți interesați de zgomot atunci trebuie să vă spun că acesta nu e prea mare, fiind vorba despre 41 decibeli. E un nivel de zgomot similar cu al unui frigorific.
Dimensiunile sunt unele standard, adică e vorba despre 82x59x57.
Brandul e unul premium, luând naștere din asocierea GE cu Whirlpool. Despre cel din urmă trebuie știut că e numărul 1 la nivel mondial pe partea de electrocasnice.
Un lucru interesant e faptul că panoul de comandă e unul vizibil, dar nu încurcă și poate fi considerat un avantaj întrucât în acest fel vedem starea spălării. Întrucât panoul de comandă e vizibil putem trage concluzia că aparatul e unul parțial incorporabil.
Montajul e unul simplu prin prisma faptului că aparatul e unul cu o greutate redusă (35 kg) și nu numai.

Verdict

Modelul de față vine cu o multitudine de programe și cu principalul beneficiu că e realizată de un brand reputabil. Printre programele sale se numără cel instensiv, bio, rapid și normal. Evident că e un aparat care vine cu protecții printre care se numără cea la inundație.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu