Hotpoint HB 90.E IX

Hota incorporabilă Hotpoint HB 90.E IX vine cu un motor de 170W, o lățime de 90 cm și un finisaj de inox. Acesta se folosește de 3 filtre din aluminiu care sunt detașabile, pe când majoritatea se folosesc de doar 2. Deci o să rețină mai multe grăsimi decât un filtru din pâslă și deci motorul său va avea o durată mai îndelungată de funcționare, fiind destul de bine protejat. Spre deosebire de hotele cu filtre din pâslă, cele din aluminiu trebuie doar spălate și nu trebuie înlocuite cu timpul. Cu aceasta puteți spune adio filtrelor din pâslă și vă puteți lua un gând („de unde să cumpărați un filtru?”). Deci e o investiția foarte bună în special că e și una de tip incorporabilă (va da un plus de eleganță bucătăriei). Dacă aveți o bucătărie nouă, ar fi bine dacă o luați cu incorporabile (plită și cuptor) tot de la acest producător. Modelul HB 90.E IX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Are un singur motor care e unul de 170 W. Fiind un model incorporabil, are forma unui turn și ar fi bine să aveți un perete liber deasupra plitei/aragazului deoarece aceasta nu se montează sub un dulap suspendat (ca și la hotele clasice). Iluminare e asigurată de două lămpi de 40W fiecare. E destul de silențioasă în timpul funcționării – 46 dB. Viteza de absorbție poate fi reglată foarte ușor și aveți de ales între 13 trepte (Booster 13+) în funcție de cantitatea de mâncare care o gătiți și câte zone de gătit (arzătoare) folosiți. Puterea sa de absorbție de circa 570 mc/h. După părerea mea poate fi instalată în orice bucătărie deoarece are o lățime de numai 90 cm și o adâncime de 50 cm. Înainte să o instalați nu uitați să verificați și ghidul de instalare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de eficientă (motor de 170W care asigură o putere de absorbție mare), are trei filtre din aluminiu, iluminare e destul de bună, 13 trepte și finisaj inox.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine dar e o investiție inteligentă pentru cei care vor o bucătărie modernă.

Concluzie

HB 90.E IX de la Hotpoint e una din recomandările în acest buget și poate fi achiziționată chiar și în rate în caz că nu o puteți achiziționa cu banii jos. Caracteristici le sale tehnice sunt bune, însă prețul nu e unul chiar modest pentru oricine, însă eleganța își are prețul ;).

Te-ar mai putea interesa