Hotpoint HAFC9TO32SK, combină 367 litri de culoare gri închis

Pentru persoanele sătule să-și piardă timpul cu dezghețarea frigiderului recomand Hotpoint HAFC9TO32SK. Acest aparat e unul de tipul combină frigorifică. Se dresează unei familii formate din 3-4 persoane deoarece are o capacitate de 367 litri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern și cu un aspect unic. Trebuie să scriu că nu am văzut prea multe combine gri (producătorul menționează culoare inox), acestea fiind preferate de cei care nu vor aparate albe care să se îngălbenească în timp.

Păreri pro și contra

Hotpoint HAFC9TO32SK e o combină echipată cu clasa E de eficiență energetică și Total No Frost. E vorba despre noua clasă de eficiență energetică cu un consum de 254 kWh pe an. În privința No frost, această tehnologie e la frigider și congelator și presupune dezghețare automată.

Va încăpea pe ușă chiar dacă are înălțime de 203 cm întrucât dimensiunile complete sunt 60x68x203 lxaxî cm. Greutatea e una caracteristică unui astfel de aparat, adică de 77 kilograme. Dacă vreți ceva cu înălțime mai mică atunci vă recomand modelul HAFC8TI21SX de la Hotpoint care are o înălțime de 191 centimetri.

Interiorul aparatului e unul bine compartimentat cu congelator care are 3 compartimente și frigider împărțit de 4 rafturi (tot atâtea și pe ușă) și un compartiment fructe-legume.

Un dezavantaj ar fi că precum în cazul altor modele cu No Frost și acesta va face unele sunete (normale pentru frigirifice) pe timp de vară. Asta deoarece atunci va fi solicitat intens datorită caniculei de afară.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat aspectiv, funcțional și economic.
Despre Hotpoint trebuie să scriu că e un producător american cu o lungă istorie. A fost fondat în 1911 în Ontario California și e specializat în electrocasnice. Produsele sale sunt unele de calitate superioară, iar garanția standard a acestora e de 2 ani. În prezent acest producător e deținut de Whirlpool și Haier.

Te-ar mai putea interesa