Hotpoint HAFC9 TT43SX O3, model cu No Frost și capacitate de 367 litri

Hotpoint HAFC9 TT43SX O3 e o combină frigorifică cu capacitate mare de 367 litri pentru persoanele care vor un aparat premium echipat cu multă tehnologie utilă. Aș menționa că vine cu No Frost, Active Oxygen și compresor inverter.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un producător de top și care se adresează celora interesați de ceva de calitate.
Din imaginea alăturată se poate vedea că aparatul e unul cu un aspect premium și pe culoare inox.

Păreri pro și contra

Modelul Hotpoint HAFC9 TT43SX O3 e unul echipat cu multă tehnologie utilă așa încât să facem economii la curent, iar produsele să fie păstrate proaspete cât mai mult timp. Această tehnologie e reprezentată de:

  • No Frost care presupune că răcirea e una uniformă așa încât să nu se producă gheață. În acest fel e ușurată întreținerea întrucât aparatul nu trebuie dezghețat.
  • Consumul energetic e unul scăzut, clasa de eficiență fiind D cu un consum de 203 kWh pe an.
  • Compartimentarea e una foarte bine gândită, având chiar și raft pentru cinci sticle. Un alt exemplu ar fi rafturile mobile de pe ușă care permit reglarea așa încât să putem pune sticle de diverse mărimi.
  • Multicool Flow presupune o distribuire perfectă a aerului rece pentru o temperatură stabilă.

Precum în cazul altor modele noi și acesta are compresor Inverter așa încât să fie un aparat durabil, economic și silențios. Nivelul de zgomot e unul normal de 37 decibeli.

Un aspect negativ de care trebuie să țineți cont e că aparatul are o înălțime ceva mai mare de 203 centimetri. Dimensiunile complete fiind de 60x68x203 lxaxî cm, iar greutatea de 75 kilograme.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat plăcut ca aspect, funcțional și care să nu coste prea mult.

Te-ar mai putea interesa