Hotpoint HA70BI31W, 6 motive pentru care să o alegi

Pentru persoanele interesate de o combină frigorifică de calitate recomand modelul Hotpoint HA70BI31W deoarece vine de la un producător de top și integrează multe facilități utile.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Se poate observa din imaginea de alături că acest model e unul cu un design exterior minim și cu mânere aplicate.

Avantaje și dezavantaje

În rândurile de mai jos voi enumera cele mai importante 6 motive pentru care cineva s-ar orienta înspre modelul Hotpoint HA70BI31W.

1. Nu consumă mult curent deoarece are clasa F cu un consum anual de 364 kWh. Trebuie să țineți cont de faptul că acest model e unul cu o capacitate mare de 462 litri.
2. Sistemul de răcire e Full No Frost. Acest lucru e avantajos pentru noi deoarece nu se va produce gheață (nu va fi necesară dezghețarea) și ajută la o răcire uniformă.
3. Compresorul e unul modern de tip inverter, iar din această cauză avem consum redus de curent și temperatură constantă.
4. Dimensiunile sunt unele normale de 70x76x195 lxaxî cm. Nu putem spune că acest model e mai mare decât alte modele dacă e să ținem cont de capacitatea netă de 462 litri.
5. Interiorul are o compartimentare modernă cu rafturi din sticlă și diverse compartimente utile. Aș menționa faptul că aparatul e unul cu diverse compartimente în frigider (precum  Fresh Zone+ și Fresh Zone 0 grade).

Din păcate nu are dispenser de apă sau gheață. În schimb are tăviță pentru preparare de cuburi în congelator.

De final trebuie să scriu că acest model se remarcă prin faptul că vine de la un producător cu reputație bună, că are multe lucruri utile și că raportul dintre preț și dotări e unul foarte bun.
Despre producătorul Hotpoint trebuie să scriu că e unul deținut de Whirlpool (numărul 1 la nivel monsial).

Te-ar mai putea interesa