Hotpoint H6GG1FW, aragaz cu aprindere electrică

Aragazul Hotpoint H6GG1FW e unul premium, dar e simplu de utilizat deoarece are 4 arzătoare pe gaz și aprindere electrică asociată acestora. În cuptor beneficiază de grill care o să vă ajute să preparați mâncărurile dvs preferate. Venind cu o garanție de 5 ani (există un regulament cu privire la aceasta) înseamnă că primim un aragaz premium.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un electrocasnic care are incorporate multe facilități printre care se numără cea de grill, aprinderea în mode electric, capacitatea mare a cuptorului și altele.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații tehnice acest aparat beneficiază de alimentare pe gaz, aprindere electrică, cuptor de 58 litri și diferite accesorii (capac din sticlă, tavă și grătar cuptor). Datorită lățimii de 60 centimetri nu o să aveți probleme în a monta aparatul exact acolo unde doriți cu bătăi de cap minime.
Un lucru deosebit la acest model e curățarea cu aburi care probabil că se va dovedi utilă.

Lucrurile pozitive la acest model ar fi garanția îndelungată (după cum spuneam mai sus), aprinderea convenabilă, capacitatea decentă a cuptorului și capacul care arată bine. Nu ar fi fost rău dacă avea o capacitate și mai mare și rotisor, dar probabil că aceste lucruri ar fi crescut considerabil prețul aparatului.

În rest, acest model e unul pentru persoanele cu un buget mare când vine vorba despre a achiziționa un nou electrocasnic. Fără frică deoarece nu o să aruncați bani în vând deoarece e mult mai bun decât acele modele cu 800 lei care nu au nici măcar aprindere electrică sau care sunt făcute să fie făcute.
Recomandarea mea legată de acest produs ar fi să-i citiți manualul înainte de montare și de prima utilizare deoarece acolo scrie ce trebuie făcut. Evident că pentru fiecare tip de mâncare care se prepară în cuptor există diferite trepte și de aceea e bine să consultați instrucțiunile pentru a nu arde mâncarea.
Mi-aș fi dorit să pun și un clip cu acest aparat, însă nu e niciunul disponibil.

Te-ar mai putea interesa