Hotpoint GA2 124 IX HA, cuptor incorporabil cu plită pe gaz

Cuptorul incorporabil Hotpoint GA2 124 IX HA e unul dintre puținele modele cu alimentare pe gaz de pe piață, deoarece majoritatea sunt electrice. Panoul de control e mult mai simplu la acest model și vede vede că are în partea dreaptă butonul pentru selectarea temperaturii, iar în stânga e cel pentru selectarea timpului (timerul). Mânerul său are un design atrăgător iar forma sa permite deschidere mai ușoară a cuptorului.

Are un aspect destul de simplu și atrăgător iar plita din pachet chiar se potrivește cu acesta pentru că ambele sunt de la același brand și au culori identice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Eficiența e una superioară la acest model, motiv pentru care are un cost de funcționare redus. Panoul de control e mecanic, adică e ușor de folosit și nu aveți nevoie de multe cunoștințe. E echipat cu grill și iluminare interioară pentru a vedea preparatul mai bine. Ca și funcții de încălzire are coacere convențională.

Are aceleași dimensiuni ca oricare alt cuptor, însă la interior veți observa mai mult spațiu și se poate vedea că și geamul e ceva mai mare. Sunt incluse câteva accesorii care sunt tipice: grătarul combi și o tavă de coacere.

Păreri pro și contra

Cuptorul pe gaz are un proces de încălzire diferit față de unul electric, însă datorită dotărilor, rezultatele vor fi peste așteptări. Prețul e cam același ca și la variantele electrice pentru că rezultatele sunt aceleași. Cu alte cuvinte, căldura e distribuită destul de uniform pentru a preparatul să fie copt perfect. Plita se folosește ușor pentru că are aprindere electrică integrată, astfel că trebuie doar să apăsați și să rotiți butonul corespunzător arzătorului. Grilajele plitei sunt robuste și vasele vor sta destul de bine pe ele, pentru că sunt realizate din fontă, adică sunt turnate.

Această plită e perfectă chiar și pentru bucătării moderne. Merită să alegeți Hotpoint GA2 124 IX HA deoarece e un aparat incorporabil reușit care vine la pachet cu acea plită pe gaz cu arzătoare în forma de cruce. Astfel, aveți mai mult spațiu între arzătoare pentru curăța mai ușor și grilajele sunt mult diferite.

Te-ar mai putea interesa