Hotpoint FTHGL 641 D HA BK, plită cu sticlă neagră

Se poate vedea ușor că suprafața plitei Hotpoint FTHGL 641 D HA BK e realizată din sticlă neagră lucioasă și grătarele sun individuale. Arzătoarele sunt destul de puternice și mă uit doar la cel mare care are o putere maximă de 3 kW. Deci, puteți spune că face parte din segmentul premium și calitatea construcției nu poate fi pusă sub îndoială. Plitele din tablă vopsită sunt ceva mai diferite și nu se curăță chiar atât de ușor ca una din sticlă, plus că după ani de utilizare culoarea se poate deteriora.

La această plită, arzătoarele sunt poziționate puțin mai diferit și butoanele sunt destul de bine evidențiate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și plitele pe gaz pot fi scumpe dacă vă doriți o variantă bine construită și pentru care au fost folosite materiale de calitate superioară. Butoanele de pe panoul de control sunt poziționate pe partea stângă și pe partea dreaptă, iar pictogramele lor ajută destul.

Grătarele sunt destul de groase și rezistente pentru că sunt realizate din fontă, doar că trebuie să ridicați vasele cu mâncare cât e gata mâncarea și nu pot fi mutate ușor de pe arzător pe altul cum e la plitele clasice. În față aveți arzătorul mic care cred că-l veți folosi foarte des și în dreapta e cel mare.

Păreri pro și contra

Puterea totală a plitei e mare și se datorează arzătoarelor mai mari. Nu sunt multe plite cu arzător mare de 3 kW și cele normal de 1.9 kW. Poate că pare mai mare decât una clasică, dar are aceeași lățime de 60 cm și adâncime de 51 cm. Arzătoarele sunt dotate cu supape electromagnetice de siguranță pentru a opri în siguranță alimentarea, atunci când se stinge accidental flacăra. Aprinderea electrică e automată, adică e foarte simplu – se apasă și se rotește butonul.

Hotpoint FTHGL 641 D HA BK se potrivește alături de un cuptor negru cu partea din față pe negru lucios și nu aș alege pe cele cu finisaj argintiu. Oricum, gusturile nu se discută, poate că nu veți pune plita lângă cuptor și vreți să o asortați doar cu hota.

Te-ar mai putea interesa