Hotpoint FTGHG 751 DHA BK, plită de 60 cm cu 5 ochiuri

Nu sunt multe plite incorporabile de 60 cm cu 5 ochiuri deoarece nu sunt atât de căutate, majoritatea sunt cu 4 ochiuri. Hotpoint FTGHG 751 DHA BK e o plită pe gaz cu acel arzător în plus și e poziționat în mijloc și mai că nici nu iasă în evidență foarte mult. Plitele cu suprafață din sticlă au grilaje mai diferite, adică există un grilaj pentru fiecare arzător, dar nu și în cazul acestei plite. Se vede că grilajul arzătorului din spate e împreună cu grilajul de jos și arată bine așa.

E mult mai diferită decât plita clasică, de aceea și prețul e ceva mai mare. Se adresează celor care vor o bucătărie modernă cu aparate de la branduri mai experimentate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată se poate ajunge la concluzia că e vorba de o plită pe gaz. Plitele electrice nu au nevoie de grilaje din fontă, pentru au o suprafață sin sticlă vitroceramică care e rezistentă la zgârieturi. Cele 5 butoane sunt poziționate aproape de utilizator și sunt vizibile datorită culorii.

Sunt prezente două arzătoare mici în față și două normale în spatele, în mijloc aflându-se cel mare de 3 kW. Inițial ați spune spune că e mai lată decât una standard, ei bine, nu e așa pentru că are aceeași lățime – 60 cm.

Păreri pro și contra

Dispune de tehnologia Direct Flame care nu e prezentă la plitele altor branduri, iar aceasta încălzește uniforma vasele datorită numeroaselor orificii prin care iasă flacăra. Mai precis, sunt 420 de orificii mici așezate în cerc și se pot observa din poza de sus. Aș putea spune că e o tehnologie care mărește eficiența plitei și se poziționează mult peste una convențională.

Hotpoint FTGHG 751 DHA BK arată mult mai diferit decât restul plitelor disponibile pe piață și pot spune că arzătoarele sunt destul de înghesuite. E puțin cam dificil să pui un vas în partea din spate dacă aveți o oală mare pe cel din mijloc, însă nu e imposibil. Arzătoarele din față pot fi folosite cu ușurință și forma grilajelor oferă o bună stabilitate vaselor.

Te-ar mai putea interesa