Hotpoint FMSG 623B, mașină de spălat Slim

Mașina de spălat rufe Hotpoint FMSG 623B e una cu adâncime de numai 42 cm, capacitate de 6 kg, centrifugare de 1200 RPM și clasa A++. Aceste tipuri de mașini (înguste) sunt destul de populare deoarece mulți preferă un model mai compact. Designul său e destul de reușit iar combinația de culori – alb cu negru, e destul de reușită. Sunt modele cu performanțe mai mari dar eu cred că sunt de ajuns pentru o familie. Nu trebuie să spălați multe rufe de o dată, puteți alege să spălați de 2 ori.

Prețul său e unul destul de bun deoarece concurența nu oferă modele mult mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E un model cu încărcare frontală și se poate observa ușor din poza de sus. Deasemenea, designul e diferit față de cel al mașinilor cu încărcare verticală dar dimensiunile sunt cam aceleași. Spun asta de oarece lățime acelor modele e similară cu adâncime acestui model. Deci doar trebuie poziționată diferit.

Pe panoul de control are următoarele: ecranul LCD generos, opțiuni diverse, buton pentru selectare programelor etc. Clasa de eficiență energetică e cea mai bună de pe piață – A+++. Ea oglindește eficiența energetică și cam cât consumă pe parcursul unui program, dar depinde și de programul sau centrifugarea aleasă.

La capitolele funcții și siguranță are: detectare spumă, protecție împotriva inundațiilor, programare întârziată, Ecotech, reglare automată a consumului etc. Dimensiunile sale sunt cele cunoscute iar pentru a economisi spațiu, puteți alege o mașină incorporabilă dar care nu e la fel de accesibilă ori performantă. De aceea, cel mai bine e să alegeți modelele clasice.

Plusuri: e fiabilă, arată bine, ușor de folosit, Ecotech, spală decent pentru dimensiunile sale și consumul redus de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Hotpoint FMSG 623B e un aparat de dimensiuni generoase care merită încercat în special dacă actualul model nu mai face față și consumă și multă energie. Jos am pus o prezentare a noi serii și cam cum puteți introduce detergentul. Oricum, nu e nevoie de prea multe cunoștințe pentru a folosi un astfel de aparat.

Te-ar mai putea interesa